Klar igen efter dødsfald

David Khocholava støtter FCK fra sidelinjen i Herning. Mandag træner han igen efter ukrainsk svigerfars død

David Khocholava (til højre) træner med i FCK igen fra mandag (Arkivfoto).
David Khocholava (til højre) træner med i FCK igen fra mandag (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

Når FC Københavns spillere mandag går på træningsbanen på Frederiksberg, bliver det atter med deltagelse af forsvarsspilleren David Khocholava.

Han har været fraværende, siden klubben i mandags kunne meddele, at Khocholavas ukrainske svigerfar var død i kamp for at forsvare sit land.

Med igen mandag

Allerede søndag er han tæt på holdkammeraterne, når han vil være til stede som moralsk støtte i forbindelse med topkampen ude mod FC Midtjylland. Det skriver FCK på sin hjemmeside.

- David Khocholava har i en periode haft fri af personlige årsager, men træner med igen fra i morgen (mandag, red.). Han tager også med holdet til Herning i dag (søndag, red.) for at støtte holdkammeraterne, men er ikke en del af kamptruppen, skriver FCK.

David Khocholava kom til FCK fra ukrainske Shakhtar Donetsk i juli sidste år. Georgieren spillede i ukrainsk fodbold i seks år.

David Khocholava

Davit Khocholava er en professionel georgisk fodboldspiller, der spiller for den danske superligaklub F.C. København. Han har tidligere spillet i bl.a. FK Sjakhtar Donetsk

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS