Knaldende par med grisemasker skød med laser efter Pokémon-jægere

Et par satte ekstra fut i fredagen i en mindre svensk by.

Et par iført grisemasker, satte fut i en svensk landsby med sex og laserlys. Foto: Modelfoto.
Udgivet Opdateret

Først skød det grisemaskerede par med laser mod to teenagere, der var ude at jage Pokémonfigurer. Lidt senere var de årsagen til et lettere trafikkaos, da de havde sex ved torvets vandhjul. Alt dette på en enkelt aften. Det hele i den lille by Insjön i Sverige.

Sent fredag aften gik de to teenagere ud for at samle Pokémonfiguere med deres mobiltelefoner.

– Da de kom til Clas Park ved Handelsbanken, kom to personer pludselig mod dem, fortæller teenagernes mor til mediet dt.se.

– Da de nåede nærmere viste det sig, at de var iført grisemasker, og de begyndte at skrige og vifte med en grøn laser, siger moderen.

Den ene teenager fik stråler i ansigtet, men der skete ingen skader med øjnene. Efter den noget aparte oplevelse skyndte de sig begge hjem.

– Desværre fandt jeg først ud af det om lørdagen. Jeg synes, det virker ret ubehageligt – det samme gør børnene, fortsætter moderen.

Men det svine-forklædte, laserlysende par var kun netop begyndt på at sætte lidt kolorit på den lille landsby den fredag.

King and Queen

Senere på aftenen så flere personer nemlig parret ved byens vandhjul.

Uanset, så har flere fortalt, at foruden de nævnte grisemasker, var parret også iført t-shirts påtrykt skriften ‘King’ og ‘Queen’.

Om de opfattede vandhjulet med en slags forlystelse, melder historien intet om, men ifølge flere personer gik kongen og dronningen i gang med sin helt egen af slagsen; flere bilister opfattede det nemlig som om, at parret havde sex op af hjulet.

– Folk kørte meget langsomt forbi. Der var endda flere, der stoppede op i vejkanten og kiggede på, fortæller en af bilisterne til dt.se.

– Jeg var på vej fra træning, og var tæt på at køre op bag i bilen foran mig, siger han videre.

Bilisten ringede derfor til politiet og fortalte om den farlige situation, men fik ingen reaktion. Derimod har politiet taget oplysningen om brug af laseren alvorligt.

– At pege med en grøn laser mod folk kan give alvorlige skader, hvis den rammer øjnene, siger Daniel Hagthorpe fra politiet i Leksand.

– At de havde sex op af hjulet, kan kun rubriceres som seksuel forstyrrelse. Hvis folk tager anstød, siger betjenten.

Powered by Labrador CMS