Kommer med sex-afsløringer

Sangerinden Stine Bramsen dissekerer i en ny podcast nogle af temaer på sin kommende plade, og det kaster åbenhjertige historier af sig

Udgivet Opdateret

Sangerinden Stine Bramsen viser helt nye toner frem i anledning af sit nye album, "Blonde & Blank", der udkommer den 28. oktober.

Op til udgivelsen har hun i samarbejde med journalist og debattør Anne Sofie Allarp lavet en podcast, hvor hun gennemgår temaerne på pladen.

Det annoncerer hendes pladeselskab, The Bank Records.

- Albummet er det første soloalbum fra Stine Bramsen i syv år, og på den soulede pop-rock-plade møder vi en kvinde, der tager pladsen mere åbent og ærligt, end vi nogensinde før har oplevet hende, lyder det fra The Bank Records.

Vil nedbryde tabuer

- Albummet består af sange, der går helt ind i den kvindelige eksistens uden forbehold eller hæmninger, uanset om emnet er sorg, kærlighed, sex eller det benspænd, som kvindekønnet står over for - både i og uden for musikbranchen.

I podcasten og på albummet opfordrer Stine Bramsen til at omfavne sig selv.

- Jeg synes ikke, det skal være så tabubelagt, at man går ud og undersøger sin seksualitet og finder ud af, hvad man synes, er dejligt, og hvad man tænder på. 

Det var tilfældigvis sådan, jeg fandt den mand, jeg har været gift med i ti år nu, siger den 35-årige Woman-sangerinde.

Var bollevenner

- Vi var bollevenner i et par måneder, før jeg pludselig tænkte: "Wauw, der er faktisk måske et eller andet mere der", siger hun blandt andet i podcasten.

Stine Bramsen danner par med Kasper Adsbøll, og sammen har de to sønner.

Inden sangerinden blev gift med manden i sit liv, har hun også været sammen med piger.

STINE BRAMSEN

Stine Winther Bramsen Simonsen (født 13. december 1986 i Ry) er en dansk sangerinde og sangskriver, der er bedst kendt som forsanger i popgruppen Alphabeat fra 2004 til 2013 og igen fra 2019.

Som soloartist har Stine Bramsen medvirket som featuring på singler fra Morten Hampenberg & Alexander Brown og fra rockbandet Carpark North.

Hun har desuden sunget temasangen "Good Times" til fjerde sæson af sketchshowet Live fra Bremen. I 2011 samarbejde hun med houseproducer-duoen Morten Hampenberg og Alexander Brown på hitsinglen "I Want You (To Want Me Back)".

Den 24. september 2013 meddelte Stine Bramsen, at hun ville satse på en solokarriere. Den 17. januar 2014 udkom hendes første solosingle, "Prototypical" der er skrevet i samarbejde med Nicolaj Rasted.

I september 2018 samarbejdede Bramsen med DR PigeKoret, Phillip Faber og cellisten Henrik Dam Thomsen og sang ved en koncert i DR Koncerthuset nyklassikerne Du, som har tændt millioner af stjerner af Erik Sommer og Johannes Johansen og Sensommervise af Kirsten og Finn Jørgensen.

Kilde: Wikipedia

- Jeg skammer mig ikke over at have undersøgt det hele, siger hun i podcasten.

Inden sangerinden Stine Bramsen blev gift med manden i sit liv, har hun også været sammen med piger. - Jeg skammer mig ikke over at have undersøgt det hele, siger hun i ny podcast. (Arkivfoto).
Inden sangerinden Stine Bramsen blev gift med manden i sit liv, har hun også været sammen med piger. - Jeg skammer mig ikke over at have undersøgt det hele, siger hun i ny podcast. (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS