Konen står for det hele

Kasper Schmeichel og hustruen Stine hilste sportsstjerner og andre kendte velkommen, da Fodboldfonden holdt flot velgørenhedsgalla i København

Udgivet Opdateret

En stolt landsholdsmålmand tog søndag aften iført flot jakkesæt og butterfly imod gæsterne til Fodboldfondens tredje velgørenhedsgalla i Tivoli Congress Center.

Kasper Schmeichels hustru Stine er initiativtager til velgørenhedsforeningen, hvor der samles penge ind til at bekæmpe børnefattigdom og forbedre udsatte børns levevilkår.

Dedikeret til opgaven

- Min kone står for det hele, og hun er vildt dedikeret til opgaven, afslører den 36-årige keeper overfor Kendte.dk, og kom herefter ind på sin sidste fodboldmæssige opgave inden ferien, nemlig landskampen mod Nordirland i Parken fredag aften og derudover en landskamp mod Slovenien den 19. juni.

Landskamp fredag

- Jeg håber vi vinder, og jeg glæder mig. Allerede i morgen går vi i gang med træningen, fortæller Schmeichel, der har lagt småplaner for den kommende sommerferie.

- Den står på hygge med familien først og fremmest. Vi trives fint i Nice. Det er et dejligt sted på jorden, lyder det fra ham, hvis far, Peter Schmeichel fungerede som auktionarius i forbindelse med indsamlingen af penge til det gode formål.

Fars hammer

Og Kaspers far var god med hammeren: Der blev nemlig slået ny indsamlingsrekord med et beløb på 2.400.220 kroner, som går ubeskåret til børnenes ve og vel.

Kasper Schmeichels hustru Stine er initiativtager til Fodboldfonden sammen med en række andre kendte sportsstjerner.
Kasper Schmeichels hustru Stine er initiativtager til Fodboldfonden sammen med en række andre kendte sportsstjerner.
Powered by Labrador CMS