Kontrversiel restaurant: Spis som en dødsdømt

Death Row Dinners tilbyder menuer som dødsdømte fanger har valgt som deres sidste måltid. Foto: Death Row Dinners/Twitter
Udgivet Opdateret

En pop up restaurant vil servere dødsdømtes fangers sidste måltider.

Et nyt restaurant-koncept i London har skabt opsigt og harme på især sociale medier. Den midlertidige pop up restaurant Death Row Dinners har planlagt at servere menuer, som dødsdømte fanger har bedt om som deres sidste måltid. Det var meningen, at restauranten skulle byde 80 gæster velkommen per aften fra den 24. oktober til den 29. november.

Mange mener dog, at ideen og konceptets markedsføring er er usmagelig. Især på sociale medier har der været forargede reaktioner på blandt andet billeder af dødsdømte med et skilt om halsen, hvor der står en “sidste måltids-menu”.

Derfor nu uvist om restauranten nogensinde bliver virkelighed.

– Vi er chokerede og kede af responsen på Death Row Dinners, og vi er oprigtigt meget kede af den forargelse, der er skabt. Pop up’ens formål er at udforske konceptet om sidste måltider – alle, der har været til et middagsselskab har formodentlig haft denne samtale – hvad ville de elske at få som deres sidste måltid. I lyset af responsen til ideen overvejer vi nu vores næste skridt og vil opdatere alle med vores beslutning, skriver Death Row Dinners på sin hjemmeside.

På hjemmesiden skriver Death row Dinners blandt andet ellers, at ideen med restauranten er at give folk muligheden for at “nyde ideen om det sidste måltid, uden den ubehagelige del med henrettelsen bagefter”.

 

Powered by Labrador CMS