Krigsveteran banker nyfødt ihjel: -Jeg elsker hende stadig

Til den dag i dag, kan han stadig ikke huske, hvad der skete.

Branden Harms skulle passe kærestens datter en enkelt aften. To dage senere døde den kun fire måneder gamle pige.Foto: Fountain Police Department
Foto: Fountain Police Department

Udgivet Opdateret

En veteran, der har kæmpet i Afghanistan, er blevet idømt 44 års fængsel for at banke en nyfødt til døde. Det skriver The Gazette.

Tirsdag blev 28-årige Branden Keith Harms dømt for mordet på sin daværende kærestes fire måneder gamle datter Ava Bermudez, der døde i april 2016.

Mor kommer hjem til skræk scenarie

Harms passede lille Ava, mens pigens mor, som var Harms daværende kæreste, skulle være sammen med en ven. Parret boede også sammen.

Da moren kom hjem, var det tydeligt, at pigen skulle på hospitalet. Pigen havde blå mærker i ansigtet, siden og balder. Hun havde også to hjerneblødningerne.

Harms påstod, at han ved en fejl, havde tabt den lille pige ned i vuggen. Men lægerne kunne ikke få hans historie til at passe med pigens mange og alvorlige skader. To dage senere døde den lille pige.

Morens liv er ødelagt

Harms fik sin straf efter et hjerteskærrende vidneudsagn af pigens mor, der sad i en fængselsdragt. Hun blev anholdt 14. juli, efter hendes liv faldt sammen efter datterens død.

– Jeg ser hende stadig. Nogle gange er hun glad. Nogle gange har hun ondt. Nogle gange har hun ar over det hele, fortalte moren Jessica Bermudez med bævrende stemme.

Bermudezs arme var dække af dybe sår og moren fortalte, at hun utallige gange har forsøgt at begå selvmord. Efter datterens død, blev hun fyret og skubbede alle væk på grund af sin vrede. Hun undgår stadig at være steder med børn og kan ikke holde ud at høre et barn græde.

Far bange for sin nye datter

Avas far, Patrick Qualls, rystede af tårer i retten. Han var ikke på god fod med Bermudez, da datteren døde og kæmpede for retten til at se hende, da han fik den tragiske nyhed.

Ava døde, mens hans nye kæreste var gravid og det påvirkede hans forhold til sin nyfødte datter.

– Det var svært for mig at holde hende og være selv med hende. Jeg havde det som om, alt kunne såre hende, fortæller Qualls.

Børnemorder elsker børn

Indtil Avas død havde Harms en lovende fremtid, med en ren straffeattest og medaljer fra militæret. Under domsfældelsen kaldte dommeren Harms for en “god mand, der fortjente en ekstrem straf”.

Harms er en veteran, der har kæmpet i Afghanistan. Han startede en stormende romance med Bermudez, selvom han vidste hun var gravid. Hans ekskone har kaldt Harms for en børnemagnet. Selv Bermudez fortalte politiet efter datterens død, at han var fantastisk sammen med Ava og legede med hende, skiftede hendes bleer og hentede hende fra dagplejen.

Harms advokat bebrejder PSTD for Harms voldelige udbrud og fortæller, at den daværende soldat havde svært ved at bede andre om hjælp.

“Jeg vil altid elske Ava”

I retten undskyldte Harms overfor Qualls og Bermudez og bad om tilgivelse. Med en stemme, der var ved at svigte, fortalte han, at han havde mistet kontrollen og stadig ikke kan huske detaljerne. Han genlever aftenen igen og igen og spørger tit sig selv, hvad der skete og hvorfor.

Harms fortalte også om Avas søde smil, hvordan han plejede at sætte hendes hår samt give hende kælenavne.

– Lige meget hvad andre siger, så vil jeg altid elske Ava, understregede han.

Powered by Labrador CMS