Kristina Kristiansen skifter til nedrykningskandidat

Foto: Morten Stricker/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Kristina ‘Mulle’ Kristiansen blev søndag eftermiddag præsenteret som ny spiller i Nykøbing Falster Håndbold (NFH), til trods for at klubben ligner en kommende nedrykker.

Kvindelandsholdets store profil har muligvis overrasket mange i håndbolddanmark med sit kommende skifte fra Team Tvis Holstebro til Nykøbing Falster Håndbold, der øjeblikkeligt ligger på en sidsteplads i Boxer Dameligaen.

Men ‘Mulle’ ser frem til at være med til at opbygge noget nyt.

»Jeg har været i Holstebro i otte år, og jeg føler, at det var på tide at prøve noget nyt. Jeg er fra Sjælland og savnede mine venner og familie, og efter en snak med Niels Agesen (NFH’s nye træner, red.) og folkene i klubben besluttede jeg mig for, at det var her, jeg skulle til,« fortalte Kristina Kristiansen på pressemødet og fortsatte:

»Jeg kan godt lide at være med til at bygge noget op. Det var jeg også med til i Team Tvis Holstebro, og nu glæder jeg mig til at være en del af det her.«

Selvom ‘Mulles’ kommende klub øjeblikkeligt ligner en nedrykker til 1. division, så har klubben store ambitioner om at spille DM-semifinale inden for de næste tre år.

Og skulle det efter sommerferien hedde 1. division, så er hendes plads på landsholdet ikke i fare.

»Jeg har haft en god snak med Klavs Bruun Jørgensen om at spille i 1. division, og han gav mig ‘thumps up’ til det,« fortalte hun til TV2 Sporten.

Powered by Labrador CMS