Kronprins udfører livsfarligt fly-stunt

Newspaq
Udgivet Opdateret

Kronprinsen af Dubai, som er kendt under navnet Fazza, lagde lørdag en vanvittig video på Instagram, hvor han står ovenpå et fly i luften.

Selv om han både er tidligere frømand og har gennemført en Iron Man, må Danmarks fremtidige konge sande, at han ikke er den eneste kronprins i verden, der godt kan lide at prøve grænser af.

Kronprinsen af Dubai, Mohammed bin Rashid Al Maktoum, som er bedre kendt under navnet Fazza, lagde nemlig en video på Instagram lørdag, hvor han gennemfører et vanvittigt stunt.

Fazza spændte således sig selv fast til et stunt-fly og stod på toppen af det, mens det fløj rundt over Dubais højhuse i den arabiske ørken.

Foruden sit vilde eventyr oven på stunt-flyet har den 32-årige kronprins også mange andre former for mere eller mindre ekstreme interesser. Både faldskærmsudspring, dykning og ridning falder nemlig i den fremtidige monarks smag.

Men det er ikke kun de adrenalinfremkaldende aktiviteter, som Fazza interesserer sig for. Han skriver nemlig også poesi, og faktisk kommer tilnavnet “Fazza” herfra, fordi han udgiver sine digte under netop det pseudonym.

Se den ekstreme kronprins lege med døden over Dubai lige her: http://instagram.com/p/wiNEr3C1MV/?modal=true

Newspaq

Powered by Labrador CMS