Kvinde hakker to ned med økse i 7-eleven

Et skrækscenerio udspillede sig i den kendte kæde.

To mennesker blev angrebet af en kvinde med en økse.Foto: YURIKO NAKAO / SCANPIX
Foto: YURIKO NAKAO / SCANPIX

Udgivet Opdateret

Politiet blev tilkaldt til en 7-Eleven søndag nat, efter en kvinde havde angrebet to kunder med en økse.

Angrebet fandt sted i en 7-eleven i den vestlige del af Sydney. 24-årige Evie Amati er blevet anholdt efter angrebet i den kendte kæde. Det skriver det australske medie Sydney Morning Herald.

Få øjeblikke ændrede alting

Overvågningsvideo viser, at gerningsmanden kun var i butikken i lidt mere end et minut inden angrebet, som kun tog få sekunder.

43-årige Sharon Hacker var ved at købe mælk, da Amati, kom ind i butikken. 32-årige Benjamin Rimmer stod tæt ved kassen.

Overvågningsvideoen viser Hacker gå op til kassen, mens Amati kommer ind med en økse i hånden. Først holder hun den løst ned langs siden, men som hun kommer ind i butikken holder hun den fast med begge hænder foran sig. Som hun går op ad en af gangene, gemmer hun den igen ved sin side.

Hun forsvinder herefter for kameraet i 23 sekunder. Da hun dukker op igen, går hun mod kassen og står tæt på Rimmer, mens hun snakker med ham. Da hun går tættere på kassen, fanger kameraet køkkenkniven i hendes baglomme.

Angreb tilfældige

Rimmer og Hacker snakker kort sammen, mens Hacker  går i gang med at pakke sine varer. Da hun vender sig mod døren går Rimmer op mod kassen. Det er på det tidspunkt – nøjagtig 61 sekunder efter hun er kommet ind i butikken, at Amati svinger øksen bagud og rammer Rimmer i ansigtet.

Han vakler baglæns og falder på samme tid, som Hacker står og kigger i sin taske ved butikkens dør. Et splitsekund senere rammer Amati Hacker i baghovedet. Den 42-årige falder gennem døren og rammer jorden udenfor. Her rammer Amati hende med øksen igen og går.

Der går kun et minut og seks sekunder fra Amati gik ind i butikken, indtil hun går igen, mens hendes to ofre ligger på jorden blødende. Rimmer efterlader et spor af blod på gulvet, da han rejser sig. Hacker prøver også at rejse sig.

Politiet tror ikke, at de tre kender hinanden.

Betjente fandt Evie Amati med en økse i nærheden og anholdt hende. Hun er blevet tiltalt for bevidst at ville skade andre.

Powered by Labrador CMS