Kvinde ringer panisk til alarmcentral: – Mit kæledyr er ved at kvæle mig

Kæledyret havde også bidt sig fast i hendes næse.

Både ambulance, brandvæsen og politi måtte hjælpe kvinden med hendes kæledyr.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

Det er ikke altid en god ide at have en kvælerslange som kæledyr.

Det kunne en kvinde fra Ohio i hvert fald bekræfte, da hun panisk ringede til alarmcentralen torsdag eftermiddag. Og der var grund til hendes panik. Hun havde nemlig en boa kvælerslange rundt om halsen og den ville ikke give slip. Det skriver CBS News.

“Vær sød at skynde jer”

Kvinden havde reddet slangen dagen forinden, men den havde åbenbart en lille smule seperationsangst. Ikke nok med at den var i gang med at kvæle hende, den bed hende også i ansigtet.

– Jeg har en boa kvælerslange, der sidder fast på mig. Vær sød at skynde jer. Den bider i min næse, fortalte den skræmte kvinde til en overrasket ansat hos alarmcentralen.

Den ansatte sendte brandvæsen og politi ud til kvindens hjem, men virkede alligevel forvirret.

– Jeg har aldrig hørt noget lignende, kan man høre den ansatte sige i optagelsen af kvindens opkald til alarmcentralen.

Skar halsen over på slangen

Der gik kun få minutter fra kvinden ringede til alarmcentralen, inden reddere nåede hendes hjem, hvor hun lå blodig i indkørsel. Slangen havde ligeså stramt fast, som hun havde beskrevet.

En brandmand skar slangens hoved af med en lommekniv for at få den 45-årige kvinde fri. Hun blev bagefter kørt på hospitalet i en ambulance.

Kvinden fortalte den ansatte ved alarmcentralen, at hun havde reddet to boa kvælerslanger og havde ni pytonslanger. Borgmesteren fortæller, at kvinden er kendt for sin samling af slanger:

– Jeg kan forestille mig at biddet var meget smertefuldt, så det skal hun igennem først. Bagefter bliver hun nok nødt til at bestemme, om hun vil fortsætte med slangerne. Vi får at se, siger borgmesteren.

Powered by Labrador CMS