Lærer har kidnappet 15-årig elev: Nu er der nyt i sagen

Efter politiets flere ugers desperat søgen er der endelig nye spor.

Overvågningsbilleder har fanget en 50-årig lærer på flugt med en 15-årig elev. Klik videre for at se det andet billede.Foto: Tennessee Bureau of Investigation
Overvågningsbilleder har fanget en 50-årig lærer på flugt med en 15-årig elev. Klik videre for at se det andet billede.Foto: Tennessee Bureau of Investigation
Udgivet Opdateret

For to uger siden forsvandt en 50-årig skolelærer med en 15-årig elev. Trods politiets søgen har de ikke kunnet finde parret, men nu er der endelig dukket nye overvågningsbilleder op. Det skriver CBS News.

Parret blev meldt savnet den 13. marts fra Culleoka – en lille by næsten 100 kilometer fra Nashville. 50-årige Tad Cummins var lærer på byens skole, hvor 15-årige Elizabeth Thomas var elev.

Mest eftersøgte

Politiet har selv bekræftet, at parret er på billederne, som viser de to handle ind i en Walmart i Oklahoma City den 15. marts. På billederne har Cummins farvet sit hår mørkere i et forsøg på forklædning. Det ser også ud til at Elizabeth har farvet sit hår rødt. Hun havde lyst hår, inden hun forsvandt.

Efter de to forsvandt, blev Cummins sat på Tennessee Bureau of Investigations liste over mest eftersøgte. Politiet har tidligere udtalt, at det er meget bekymret for den unge pige, de mener er blevet hjernevasket af læreren gennem længere tid.

Politiet mistænker læreren for at have udnyttet sin rolle som lærer for at have seksuel omgang med den sårbare pige gennem længere tid. Politiet har derfor udsendt flere arrestordre på Cummins for seksuel omgang med en mindreårig samt alvorlig kidnapning.

Hustru: Få hende hjem

Kort efter parret forsvandt udsendte politiet en Amber Alert. Det er en alarm, der bruges, når børn bliver kidnappet. Men alarmen har givet usædvanligt få anmeldelser. Derfor tror politiet, at parret har gemt sig eller er udenfor det oprindelige eftersøgningsområde.

Cummins’ hustru er i chok over sin mands handlinger og er kommet med en bøn til ham, om at melde sig selv og få pigen i sikkerhed.

– Jeg havde ingen anelse om, at min mand var involveret i noget, der kunne lede til det her. Jeg vil have Elizabeth hjem lige så meget som alle andre, fortæller Jill Cummins og fortsætter med en bøn til sin mand:

– Det her er ikke, hvem du er Tad.

Matematiklærer flygter gennem Europa med elev

Det er ikke første gang, at en lærer stikker af med en kvindelig elev. I 2012 stak en britisk matematiklærer af sammen med en 15-årig skolepige.

Først efter otte dage blev parret fundet i Bordeaux i Frankrig efter at have været forfulgt af politiet gennem hele Europa. De blev stoppet på åben gade, og pigen var heldigvis uskadt.

Parret blev fundet, efter matematiklærerens far kom med en følelsesladet appel til sin søn om at give lyd fra sig på en pressekonference. På samme måde som Tad Cummins’ hustru er kommet med en bøn til sin mand nu.

Den dengang 30-årige lærer blev anholdt, men pigens veninder har sagt, at det var tydeligt, pigen tog med af fri vilje, da hun altid hang omkring han.

Powered by Labrador CMS