Lærerinde har trekant med elever

Lærerinden havde haft sex med flere af sine elever, inden det blev opdaget.

38-årige Heather Lee Robertson indrømmede blankt, at hun har haft sex med flere af hendes elever.Foto: Angelina County
Foto: Angelina County

Udgivet Opdateret

En lærer fra Texas har indrømmet at have haft sex med fire gymnasieelever. To af dem var endda på samme tid. Det skriver CBS News.

38-årige Heather Lee Robertson er tiltalt for at have forhold til fire af sine elever. Det var skolen selv, der startede efterforskningen 20. april, efter det var kommet frem, at en lærer havde forhold til flere af skolens elever.

Undskyldning: Jeg drikker meget

En af eleverne fortalte politiet, han havde haft sex med Robertson de sidste par uger. Ifølge eleven startede forholdet ved, at de to skrev sammen og flirtede over Snapchat lige efter påskeferien. Robertson spurgte ham på et tidspunkt, om han ikke ville komme hjem til hende, så de kunne have sex.

Han fortalte lærerinden, at han var sammen med en anden elev, men hun sagde, at han bare kunne tage den anden elev med også. Begge elever har fortalt politiet, at de har haft sex med lærerinden.

Bagefter snakkede politiet med to andre elever, der også siger, de har haft sex med Robertson flere gange. De har sneget sig ud af deres hjem og blev hentet af lærerinden, der tog dem med hjem. Her havde de sex, inden hun kørte dem hjem igen.

Politiet snakkede til sidst med Robertson, der indrømmede anklagerne. Hun fortalte, at hun for nyligt var begyndt at drikke meget og nogle gange ikke kunne huske detaljerne, efter hun havde været sammen med en elev. Lørdag blev hun anholdt.

Skolen vil ikke kommentere på anklagerne, men skolens politik forbyder lærere at have forhold til eleverne.

Powered by Labrador CMS