Lærervikar i kjole slår truseløs vejrmølle i klasselokalet

Det er enhver teenagedrengs drøm, eller er det?

Hendes lille optrin har fået hende i fængsel.Foto: Osage County Sheriff’s Office
Foto: Osage County Sheriff’s Office

Udgivet Opdateret

En lærervikar gav sine elever en uventet forestilling, da hun slog en fræk vejrmølle i kjole uden trusser.

Lacey Sponsler blev anholdt tirsdag for at slå vejrmøller uden trusser foran en gymnasieklasse i Oklahoma. Eleverne skulle have undervisning i musik, da den mærkværdige optræden fandt sted. Ifølge politiet varmede Sponsler op til den frække vejrmølle, ved at snakke om sit tidligere stofmisbrug, og hvordan hun synes, at 14-årige drenge var mænd.

Vikaren fortalte herefter klassen, at hun ikke havde noget undertøj på. Og i næste øjeblik havde hun kastet sig ud i en vejrmølle. Det eneste problem var bare, at hun havde en kjole på. Hun viste derfor eleverne lidt mere end ønsket. Forestillingen blev da også filmet på en af elevernes mobiler. Det skriver Huffington Post.

Vikar får hukommelsestab

Betjenten, der blev kaldt ud til skolen, så videoen. Han lagde mærke til, at Sponsler havde en lang kjole på, men hendes bagdel og kønsorganer var synlige, da hun slog vejrmøllen. Flere af eleverne, der så optrinnet, har fortalt politiet, at det var tydeligt, at vikaren ikke havde noget undertøj på.

Da politiet udspurgte Sponsler, nægtede hun, at have slået en vejrmølle uden undertøj på. Men da betjenten fortalte hende om videoen, svarede hun, at hun ikke kunne huske at have lavet en vejrmølle eller have blottet sig selv.

Sponsler er ikke længere ansat som vikar på skolen. Ifølge politiet er hun derimod anholdt for at have blottet sig. Hendes straffeattest viser, at hun tidligere har erkendt sig skyldig i flere mindre overtrædelser som besiddelse af hash og amfetamin.

Powered by Labrador CMS