Læs dette inden du køber en trådløs oplader til din mobil

Går du med planer om at købe en trådløs oplader? Så læs dette først.

Du lægger telefonen fra dig – og vupti er den i gang med at blive ladet op. Foto: Pernille Ehlers.
Du lægger telefonen fra dig – og vupti er den i gang med at blive ladet op. Foto: Pernille Ehlers.
Udgivet Opdateret

En trådløs oplader til Iphone er nu endelig en realitet. Har du planer om at eje sådan en. Så læs med her først.

Endelig, har en del mennesker sikkert sagt, da Apple endelig i 2017 kunne præstere en iPhone, der kan lades op ved hjælp af en trådløs oplader.

Andre smartphone-producenter, herunder Samsung, har imidlertid tilbudt det i lang tid.

Der er dog lige et par ting. du skal være opmærksom på, inden du lige springer ud i den trådløse oplader.

Den Blå Avis, DBA, har samlet en række råd – dem videregiver vi i galleriet over artiklen.

Trådløs opladning er smart. Ganske simpelt. Denne journalist fik sin samtidig med sin nye telefon. Og den fungerer, er let at bruge og giver mening at have.

Du lægger blot telefonen fra dig, ingen ledning, jagt efter en stikkontakt og så videre. (Forudsat, din trådløse oplader er tilsluttet en, forstås).

Det smarte ved disse ladeplader og andre trådløse opladere er, at de findes i versioner, der kan placeres der, hvor man oftest befinder sig – ved skrivebordet, i stuen, i soveværelset, i bilen og mange flere steder, så det er nemt at lægge telefonen til ladning.

Trådløs oplader til iphone skal være Qi

Endnu smartere er det, at de fleste trådløse opladere er kompatible med den såkaldte Qi-standard, skriver DBA. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, at der ikke lige er en iPhone-lader i nærheden – du kan bruge hvilken som helst Qi-lader til din iPhone.

Qi-ladeplader findes i forskellige former. Fælles for dem alle er, at de kan placeres på for eksempel et skrivebord, og så kan kablet til selve strømstikket føres ned under bordet, så det ude af dit synsfelt. Så skal din iPhone blot lægges på pladen for at lades op.

Powered by Labrador CMS