Lars Løkke gør Daniel Agger til årets knægt

Foto: Nils Meilvang/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Fodboldlandsholdets anfører, Daniel Agger, får pris for at arbejde hårdt på at folde sit talent helt ud.

Fodboldspilleren Daniel Agger er langt fra uvant med at vinde priser. Og nu kan anføreren for fodboldlandsholdet føje endnu en til samlingen.

Løkkefondens formand, Lars Løkke Rasmussen (V), har i forbindelse med fondens årlige fødselsdag uddelt prisen for “Årets Knægt” til Daniel Agger.

Fonden blev stiftet af Venstre-formanden i 2012 med det formål at give drenge på kanten en ny chance for at vende tilbage til fællesskabet gennem en række projekter.

Hård træning og målrettet arbejde

Daniel Agger får ifølge Lars Løkke Rasmussen prisen for gennem hård træning og målrettet arbejde at få det maksimale ud af sit talent.

Selvom Brøndbys forsvarsgeneral som multimillionær står meget langt fra kanten, så er han et godt forbillede for andre, mener Lars Løkke Rasmussen:

– Daniel er med sin fodboldkarriere blevet en kendt og berømt person. Men typisk for ham har han tacklet det ved at påtage sig et stort socialt ansvar.

– Han er kort sagt en rollemodel. Han er en mand, vi alle kan se op til. Og derfor er Daniel Agger Årets Knægt 2015, siger Løkke i en pressemeddelelse.

Tredje gang årets knægt kåres

Det er tredje gang, Løkkefonden uddeler prisen som Årets Knægt.

Første år modtog Nicolai Moltke-Leth prisen for sin indsats i forbindelse med Løkkefondens første drengeakademi for udsatte drenge.

Sidste år gik prisen til den autodidakte skuespiller Roland Møller. Og i år er det så Den tidligere Liverpool-stjerne Daniel Aggers tur til at modtage prisen.

– Jeg er glad og stolt over, at Løkkefonden har valgt at give mig den her pris. Løkkefonden har jo nogle meget fine værdier, og hvis fonden mener, at jeg repræsenterer nogle af dem, så kan man jo kun være stolt, siger Agger i en kommentar.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS