Laudrups fremtid afgjort: Her er hans beslutning

ARKIVFOTO 2015 af Michael Laudrup i Qatar- – Se RB 8/6 2015 11.15. Michael Laudrup tager endnu et år i Qatar-klubben Lekhwiya. Det oplyser hans agent til Tipsbladet. Michael Laudrup har tidligere været nævnt parat til en større klub eller måske et trænerjob i USA, men han har, ifølge sin agent Bayram Tutumlu, valgt at tage endnu et år i Qatar-klubben Lekhwiya SC.(Foto: Claus Fisker/Scanpix 2015)
Udgivet Opdateret

Michael Laudrup har fastlagt sin karriere for det næste år.

Spekulationerne om Michael Laudrups træner-fremtid kan forstumme. I hvert fald i et års tid.

Det danske fodboldikon har forlænget kontrakten med sin nuværende arbejdsgiver, Qatar-klubben Lekhwiya, for endnu en sæson. Det bekræfter Laudrups agent, Bayram Tutumlu, mandag over for Tipsbladet.

»Der var stor interesse for Michael, men der var ikke noget, som var spændende nok for ham. Derfor har han valgt at forlænge kontrakten med et enkelt år,« siger Bayram Tutumlu til Tipsbladet.

Laudrup har i den seneste tid været rygtet til adskillige klubber heriblandt West Ham og Newcastle fra Premier League. Og han er i en lang årrække blevet nævnt som den naturlige afløser for landstræner Morten Olsen, der stopper efter EM-slutrunden næste år.

Den 50-årige dansker har haft enorm succes i den stenrige Doha-klub, hvor han har ført holdet frem til både mesterskab og pokaltriumf. Og Lekhwiya er desuden kvalificeret til kvatrfinalen i den asiatiske udgave af Champions League. Og Laudrup har angiveligt en stor lønforhøjelse i sigte.

Powered by Labrador CMS