Lavt billetsalg aflyser Smukfests barn

ARKIVFOTO. Smukfest Copenhagen aflyser årets festival på grund af lavt billetsalg, meddeler festivalen i en pressemeddelelse. Blandt hovednavnene var Dizzy Mizz Lizzy og Lenny Kravitz. – -Stemning ved Smukfest Copenhagen, som for første gang afholdes i København på Tiøren på Amager. Her hygger hele familien Danmark. (Foto: Sophia Juliane Lydolph/Scanpix 2015)
Udgivet Opdateret

Navne som Dizzy Mizz Lizzy kunne ikke trække nok publikum til Smukfest Copenhagen, der aflyses.

Der kommer ingen gentagelse i år af Smukfest Copenhagen, der sidste år fandt sted for første gang. Det meddeler festivalen i en pressemeddelelse.

Trods hovednavne som Dizzy Mizz Lizzy og Lenny Kravitz har festivalen måttet indse, at der ikke er blevet solgt nok billetter i forsalg.

– Faktum er, at vi kun har solgt en fjerdedel af de billetter, vi havde solgt på samme tidspunkt sidste år – og som udviklingen har været, har vi ingen tro på, at det udvikler sig anderledes, siger Claus Visbye, formand for Skanderborg Festivalklub, i en kommentar.

Smukfest Copenhagen er en udspringer af Smukfest – også kendt som Skanderborg festivalen – og er arrangeret af Skanderborg Festivalklub.

Smukfest Copenhagen var planlagt til at finde sted på 10-øren og 5-øren den 31. juli og 1. august.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS