Lig fundet af hundelufter

En hundelufter gjorde tirsdag omkring middag et uhyggeligt fund.

Politiets teknikere undersøger tirsdag eftermiddag stedet, hvor liget blev fundet. KLIK for flere. Foto: Kim Lank Jensen.
Politiets teknikere undersøger tirsdag eftermiddag stedet, hvor liget blev fundet. KLIK for flere. Foto: Kim Lank Jensen.
Udgivet Opdateret

En opmærksom læser gjorde Newsbreak.dk opmærksom på et større politiopbud ved rundkørslen Næssundvej og Limfjordsvej i udkanten af Nykøbing Mors.

Det viser sig, at en hundelufter ved middagstid opdagede et lig i skov-området.

En af de, der så politiopbuddet, er Kim Lank Jensen.

– Jeg tog det (billedet) da vi kørte forbi da vi lige er kommet hjem fra ferie. Normalt er der ikke så meget politi på vores lille ø, siger han til Newsbreak.dk.

Det var dog tirsdag altså en rigtig god grund til.

På trods af en række forsøg er det ikke lykkedes Newsbreak.dk at komme igennem til Midt- og Vestjyllands Politi.

Det har TV Midtvest til gengæld haft større held med.

– Vi har haft en retsmediciner oppe og lave findestedsundersøgelser, men der er for nuværende ikke noget, der tyder på, at der ligger en forbrydelse bag, siger Jens Claumarch, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, til TV-stationen.

Der er intet om eventuel anslået alder og køn.

Har ligget længe

Liget er nu kørt til retsmedicinsk afdeling i Aarhus. Her skal dødsårsagen skal fastslås nærmere. Liget har ligget så længe, at det er vanskeligt at identificere personen nøjagtigt, selvom politiet har en formodning om, hvem det er, oplyser TV Midtvest.

Powered by Labrador CMS