Linse, Geggo og Mopper tilbage i Familien fra Bryggen

Linse, Stephanie og Ann. Foto: TV3.
Udgivet Opdateret

Danmarks mest farverige familie er tilbage. Linse, Stephanie og Ann – også kendt som Nokke, Geggo og Mopper – og deres altid spektakulære omgangskreds i form af blandt andre Lebbe Lone, Moster Niller, Burger og ikke mindst alle de firebenede – er din garanti for underholdning.

Og hvilken sæson har seerne i vente? De store historier står i kø:

Geggo er gravid

Alt er i den skønneste orden, og både Geggo og kæresten Cengiz glæder sig helt vildt. Vi følger forløbet – helt tæt på.

Didde gør comeback

Linse har på det sidste gået og tænkt på Didde, og hun savner det venskab, de havde sammen. Men Didde har rykket teltpælene til Jylland, og er hun overhovedet interesseret i at genoptage kontakten med Linse? Linse er bekymret for, at Didde er gået hen og blevet kedelig, og kan de overhovedet genfinde gnisten, hvis de mødes?

Pixie på vippen?

Linse og Stephanie har fået mere end nok af Pixie og prøver efter alle kunstens regler at overtale Mor Ann til at skaffe sig af med hende. Mor Ann kan godt se fordelene ved et liv uden Pixie, men hun elsker Pixie så højt, at det samtidig er umuligt for hende at overveje et nyt hjem til hende. Derfor må Stephanie og Linse tage ufine metoder i brug i deres forsøg på at overtale Mor Ann. Er det sådan, det skal slutte for Pixie?

Lebbe Lones hemmelighed

Lebbe Lone har en hemmelighed, som hun kun vil fortælle Linse i Eiffeltårnet i Paris. Linse er nysgerrig, men ligefrem at tage til Paris med Lone…er det nu også tvingende nødvendigt? Linse vil finde på noget andet for at få hemmeligheden ud af Lone.

Familien fra Bryggen sendes over 12 torsdage på TV3 og har premiere til efteråret.

Powered by Labrador CMS