Lukas Graham til Grøn Koncert

Lukas Graham. Pressefoto.
Udgivet Opdateret

Lukas Graham, der normalt opholder sig i Los Angeles, kommer hjem og spiller størstedelen af deres meget få danske sommerkoncerter på Grøn Koncert. Her får bandet bl.a. besøg af vennerne Hedegaard og Patrick Dorgan.

Spørger man bandets frontfigur Lukas Forchhammer, glæder de sig til at komme hjem og spille rundt i landet på Grøn Koncert:

– Der er ikke noget, der slår den danske sommer, og så kan man endda få lov til at spille koncerter imens! Der bliver knald på, både i form af fremførelse, men vi tager også nogle af vores venner med som gæster. Det skal nok blive pissehyggeligt.

Det kan kun blive godt

Bandet ser frem til at komme hjem til Danmark og spille helt nye numre sammen med vennerne Hedegaard og Patrick Dorgan:

– Vi har lidt en tradition for at tage nye sange med på græs og prøve dem af, og det plejer at virke skidegodt. Vi har gæster med, vi har nye sange med, og vi har solen med hjem fra de varme lande, lover Lukas Forchhammer.

– Så det kan kun blive godt, slutter trommeslager Mark ’LoveStick’ Falgren.

En del af Familien Grøn

Lukas Forchhammer er ikke i tvivl om, hvad der gør Grøn Koncerts tour rundt i hele landet til noget helt særligt:

– Det er jo fornemmelsen af sammenhold. På Grøn Koncert er det stort set det samme crew, der følger med rundt i de otte koncertdage, så man lærer folk at kende og bliver en del af Familien Grøn. Og så er musik jo noget af det, der kan formidle vores forskellighed og danne bro for forståelse. Grøn Koncert gøre lige entop dét så utroligt godt. Der får man muligheden for at møde mennesker og ikke ’handicappede’, fortæller Lukas Forchhammer.

Et program fuld af musikalske mash-ups

Dette års Grøn Koncert-program bugner allerede af unikke musikalske møder, som publikum rundt omkring i de otte danske byer kan glæde sig til at opleve.

Det gælder eksempelvis Tina Dickow, der tager Søren Huss med rundt, Magtens Korridorer, der har inviteret Østkyst Hustlers med på scenen, og Medina, der får selskab af Shaka Loveless og Xander. Christopher kommer også og optræder, og Turboweekend & Oh Land deler scenen rundt på sommerens grønne tour.

Turnéplan

16/7: Kolding
17/7: Randers
18/7: Aarhus
19/7: Aalborg
23/7: Esbjerg
24/7: Odense
25/7: Næstved
26/7: København

Powered by Labrador CMS