Madens minister besøger Kolding

Christian Rabjerg Madsen (S).
Udgivet Opdateret

 

Der er dyrevelfærd, Danmarks nye nationalret og lokale top-vine på menuen, når folketingskandidat Christian Rabjerg Madsen (S) mandag den 3. november tager madens minister, Dan Jørgensen (S), med på rundtur i Kolding Kommune.

– Jeg besøgte Christian i valgkampen i 2011, og jeg ser frem til at besøge Christian igen i Kolding på mandag. Det bliver en god dag med et spændende program, siger Dan Jørgensen (S), Minister for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Christian Rabjerg Madsen kender Dan Jørgensen fra Aarhus, hvor de begge har været aktive i studenterorganisationen, Frit Forum Aarhus. Christian har desuden været aktiv i Dan Jørgensens valgkamp forud for Europaparlamentsvalget i sommeren 2009.

– Dan og jeg har en fælles fortid i den socialdemokratiske studenterorganisation Frit Forum Aarhus, og jeg ser frem til at vise Dan, hvad Kolding Kommune har at byde på, siger folketingskandidat Christian Rabjerg Madsen (S) før besøget.

Alsidigt program

De to socialdemokrater skal kåre Kolding Kommunes sødeste hund, og dermed sætte fokus på det ansvar der følger med, når man køber hund. Spise Sønderjyllands bud på Danmarks nye nationalret, stegt flæsk med persillesauce, tilberedt af kok og souschef på Comwell Kolding, Ninna Bundgaard Christensen. Og besøge Danmarks højest præmierede vingård, Skærsøgaard vin i Dons, hvor vinbonde Sven Moesgaard tager imod.

Kolding Kommunes Sødeste hund

Christian Rabjerg Madsen (S) har taget initiativ til konkurrencen Kolding Kommunes sødeste hunde. Konkurrencen skal gøre nye hundeejere opmærksom på det ansvar, der følger med en hund.

Konkurrencen afsluttes mandag, hvor dommerpanelet bestående af Kolding-dyrlæge og repræsentant for Den Danske Dyrlægeforening Lizette Sloth og Internatleder på Fyns Internat Lene Frahm samt Dan Jørgensen (S) og Christian Rabjerg Madsen (S) træder sammen og uddeler hæderen til kommunens sødeste hund.

Med hæderen følger en præmie doneret af Dyrlægehuset Kolding.

Powered by Labrador CMS