Mads fra Paradise tjekker ind hos Luksusfælden

Mads tjekker ind

Mads får syn for sagen.
Udgivet Opdateret

Mads, der både har givet den gas ’Ex on the beach’ og ’Paradise Hotel’, har ganske vist lagt realitylivet bag sig, men han lever stadig livet i overhalingsbanen, som han flittigt deler ud af til sine 11.400 følgere på Instagram. 

Særligt motorcyklen ’Baby’, som han spiller musik for, når den skal stå parkeret i mørket, mens han arbejder som nattevagt, får hans kærlighed både på de sociale medier og i det virkelige liv.

Mads elsker sin motorcykel.
Mads elsker sin motorcykel.

Mads er frustreret over sin gæld, at han ikke har råd til at flytte ud af sin et-værelses i Albertslund, og han drømmer om at blive rigtig voksen med hus og familie. 

Ligesom hans storebror Casper. 

Melder afbud til familien

Mads melder dog afbud til Caspers børns fødselsdage og til jul, fordi han ikke mener, han kan tillade sig at dukke op, når han ikke har råd til at give børnene gaver. 

Det påvirker ham meget, fortæller Mads  - men dog ikke mere end at han brænder penge af på både fastfood og sin elskede motorcykel.

Nobody puts baby in the corner

 Vil det lykkes Luksusfældens eksperter, at få Mads til at droppe det vilde liv og få ham til at være ærlig over for sig selv og også sine følgere på Instagram? 

Og hvad med hans elskede ’Baby’? Har han råd til den i fremtiden?

Se med tirsdag aften klokken 20.00 på TV3 eller Viaplay.

Powered by Labrador CMS