Maibom: Vores Revy har det fint

Holdet på scenen til året Sommer Revy i Sønderborg: Flemming Jensen, Pernille Schrøder, Karsten Jansfort, Lone Rødbye og Leif Maibom. Foto: Sønderborg Sommer Revy/Presse
Udgivet Opdateret

Da Kulturknuserne på P1 disskerede den danske revy, sad Leif Maibom fra Sønderborg Sommer Revy og grinte: Direktøren er lodret uenig i programmets udtalelser

I Sønderborg sad Leif Maibom fra Sønderborg Revyen og hørte P1’s Kulturknuserne, der mente, at den danske revy kun henvender sig til et aldrende publikum og ikke kan få de unge med. Han kan slet ikke genkende påstanden. Tværtimod har han allerede solgt mere end halvdelen af billetterne til årets Sommer Revy i Sønderborg.

– Vi ligger forsalgsmæssigt helt på linie med sidste år og forrige år, fortæller Leif Maibom – og det betyder, at vi nu tre måneder før premieren har solgt 11.000 billetter, hvilket er over 50% af samtlige 20.500 billetter. I det hele taget kan vi se tilbage på en periode på mere end 15 år, hvor vi hvert eneste år har sluttet sæsonen med 40-50 forestillinger og en publikumsbelægning på mellem 90 og 100%. Det havde jo klædt DR, at kontakte revyerne for at høre, hvordan det rent faktisk er gået i sidste års sæson. Men det er jo det ved fakta, at de sommetider kan forstyrre hensigten.

Hvor gamle publikummerne er, fortæller historien ikke noget om.

Leif Maibom tillægger altså ikke Kulturknuserne den store ekspertise inden for revy: Den ene af værterne havde vist set en enkelt revy i fjernsynet, en anden havde set Tam Tam i Tivoli, og den tredje kunne bryste sig af at have anmeldt en revy engang.

Og så kom de så med forskellige bud på, hvordan man kunne få revyen til at overleve, selvom de nok mente, at den under alle omstændigheder var terminal.

-Jeg skrev faktisk til dem efter at have hørt programmet, for jeg kunne jo godt tænke mig, at de tog emnet op igen. Og så foreslog jeg dem en række personer, der rent faktisk har forstand på revy, men de har ikke svaret, siger Leif Maibom.

– De har jo nok ikke tid, da der er andre kulturproblemer, der kræver deres ekspertbistand.

Sønderborg Sommer Revy spiller 41 forestillinger fra maj til juli og er den 34. i rækken med Johnna og Leif Maibom som direktørpar.

Powered by Labrador CMS