Mand beskylder hustru for at være utro: Men hun har ingen skede

Alejandro siger hans hustru var ham utro på bryllupsnatten med hendes egen mor. Men var det nu, hvad der i virkeligheden skete?

De havde problemer i soveværelset. Men det var ikke på grund af moren.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

Det nygifte ægtepar Alejandro og Tania chokerede seerne i et spansk realityprogram, da det kom frem, at Alejandro ville skilles fra Tania, fordi hun er født uden en skede.

I programmet kræver Alejandro en skilsmisse fra sin hustru, som han kalder en luder, fordi hun ifølge ham har været ham utro med hendes mor på deres bryllupsnat.

Ventede med sex til ægteskabet

Det nygifte par var med i et spansk TV-program, hvor værten Ana Maria Polo prøver at løse problemer mellem gifte par. Polo er ikke en dommer, men deltagerne underskriver kontrakter, hvor de lover at følge Polos beslutning. Og denne gang skulle værten afgøre en helt særlig sag.

Parret havde været sammen et år, inden de blev gift for en måned siden. Alejandro var gået med til at vente med at have sex inden ægteskab, da det var Tanias ønske. Men på selve bryllupsnatten gik det helt galt, og ifølge Alejandro skyldtes det Tanias mors.

Alejandro fortæller nemlig, at Tania træk i land med at have sex, da hun sagde det gjorde ondt. Det førte til at parret kom op og skændes, og Alejandro forlod hotelværelset. Da han kom tilbage nogle timer senere siger han, at han fandt Tania sammen med sin nøgne mor i gang med at bruge en dildo.

Følte hun svigtede som kvinde

Til trods for at Alejandro bliver ved med at kalde sin hustru lesbisk, er værten ikke overbevist. Det bliver derfor Tanias tur til at forklare, hvad der er sket. Til alles chok fortæller hun, at hun er født med Rokitansky syndrom. Hvilket gør, at hun er født uden en skede og livmoder.

Ifølge Tania vidste Alejandro godt, at hun led af syndromet. Og fordi hun var så forelsket i ham, fik hun en operation, der kunne give hende, hvad naturen ikke havde gjort. Desværre er operationen ikke nok. Hun er nødt til hele tiden at holde det ved lige og udvide hendes kunstige skede med en dildo resten af livet. Det var hvad hendes mor hjalp hende med på bryllupsnatten.

Alejandro indrømmer, at han kendte til sin hustrus problem men, at det var meningen han skulle hjælpe hende, nu hvor han var hendes mand, og ikke hendes mor. Tania forklarer med tårer i øjnene, at hun følte, at hun svigtede som kvinde, da hun ikke kunne have sex på grund af smerterne. Derfor ringede hun til sin mor for at få hjælp.

“Han elsker dig ikke”

Ifølge Polo er det nemt at se, hvad der er sket. Nemlig at Alejandro var forelsket i Tania og troede, at operationen ville kunne give dem et normalt sexliv. Men efter han fandt ud af, at hendes syndrom skal behandles resten af livet, har han skiftet mening.

Selvom Polo er benhård ved Alejandro igennem hele programmet for sin manglende medfølelse, må hun trods tårer fra Tania give ham skilsmissen.

– Han elsker dig jo ikke, afslutter Polo, inden hun slår med hammeren.

 

Powered by Labrador CMS