Mand med sværd skudt af dreng med haglgevær

Manden befandt sig på drengens families grund.

En 35-årig mand blev skudt i benet af en 17-årig dreng med et haglgevær. Genrefoto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

En 35-årig mand fra Frog Lake-området i Canada blev fløjet med helikopter på hospitalet for at blive behandlet for skudsår, efter at en 17-årig dreng havde skudt manden med et haglgevær. Det skriver CBC.ca.

Manden kom kørende på en motocrosscykel, en såkaldt ATV, med sin hund løbende ved siden af køretøjet, da to andre hunde pludselig dukkede op. Den 35-åriges hund endte i et slagsmål med de to andre hunde, og manden besluttede sig for at forsvare sin hund … med et sværd.

Så skete der hverken værre eller bedre, end at en 17-årig dreng kom frem fra et hus, der ligger på den grund, manden befandt sig på. Det viser sig nemlig, at den 35-årige var kørt ind på privat ejendom, og at huset, såvel som grunden, er ejet af den 17-åriges familie.

Hvem der ejer det haglgevær, drengen havde i hænderne, vides ikke, men sikkert er det dog, at den unge mand sigtede på manden, trykkede af og ramte ham i det ene ben med skuddet. Politiet blev efterfølgende tilkaldt, sammen med medicinsk uddannedet personel, der kunne konstatere, at manden skulle i behandling for sine skudsår.

Den unge mand blev anholdt.

Historien melder intet om, hvorvidt det er lovligt at bære rundt på et sværd i Canada.

Powered by Labrador CMS