Mand skulle brændes af – tortureret og overhældt med benzin

Tre kraniebrud, knivstik og overhældt med benzin. I den tilstand opdagede politiet en mand. To er nu anholdt i sagen.

Et helt tilfældigt færdselsuheld her på Tuenvej har højst sandsynligt reddet en mand fra en voldsom død. Foto: Google Maps.
Et helt tilfældigt færdselsuheld her på Tuenvej har højst sandsynligt reddet en mand fra en voldsom død. Foto: Google Maps.
Udgivet Opdateret

I et netop overstået, og meget langt grundlovsforhør, er to mænd på henholdsvis 30 og 41 år blevet fængslet i fire uger for forsøg på manddrab.

– Retten fandt altså, der var begrundet mistanke til de to mænd, siger anklager ved Nordjyllands Politi, Thomas Klingenberg, til Newsbreak.dk.

Da grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, er det ikke muligt for anklageren at gå i nærmere detaljer omkring, hvad der skete i retssalen.

– Men de nægtede sig begge skyldige. De kærede ikke fængslingen, men gjorde opmærksom på, at det ikke havde noget at gøre med, de var skyldige, siger Thomas Klingenberg.

Baggrunden er en noget anderledes og aparte sag – måske endda en direkte redning af en 35-årig mands liv.

Det var en tilfældig færdselsulykke natten til mandag, der tilsyneladende reddede manden fra at lide en brutal død i Nordjylland. Det skriver Ekstra Bladet.

Politiet opdagede manden bag i en varebil, der ved 04-tiden havde påkørt en knallert på Tuenvej ved Frederikshavn.

Da betjentene kiggede ind i lastrummet, fandt de den svært kvæstede mand liggende i en blanding af blod og benzin, som var blevet kastet over ham.

– Vi har en formodning om, at han skulle brændes af, har politianklager Thomas Klingenberg tidligere sagt til Ekstra Bladet.

Lagt i koma

Den 35-årige ilde tilredte mand, som er fra Skagen, har endnu ikke kunnet afhøres.

– Han er lagt i kunstig koma. Han har tre kraniebrud, flere knivstik og andre læsioner, siger Thomas Klingenberg til Newsbreak.dk.

De to fængslede mænd er begge fra lokalområdet.

Sagen har nu vist sig muligvis at have endnu et lag, efter en kvinde er fundet død på en nærliggende mark.

Powered by Labrador CMS