Mand skyder søn for at redde 12-årigt barnebarn fra overgreb

Bedstefaderen ville ikke lade sin søn tage barnebarnet med hjem.

64-årige Hubbard Junior Hall skød sin søn for at redde sit barnebarn.Foto: Baldwin County Sheriff’s Office
Foto: Baldwin County Sheriff’s Office

Udgivet Opdateret

En farfar har dræbt sin søn for at beskytte sit 12-årige barnebarn mod et overgreb fra sønnen.

64-årige Hubbard Junior Hall blev tirsdag anholdt kort efter, han skød sin 41-årige søn, Mark, i sit hjem i Alabama. Det skriver Yahoo.

– Den affyrede kugle ramte et ribben og rikochetterede ind i brystet, hvor det resulterede i alvorlig blødning, fortæller sheriffen i Baldwin County, hvor familien bor, Stephen Arthur.

Manden døde af sine blødninger efterfølgende.

Slår datter hele vejen hjem

Ifølge politiet startede volden tidligere på aftenen. Mark var sammen med sin datter og mor taget ud for at se en baseballkamp i en nærtliggende by. På vej hjem fik Mark et opkald, der havde noget med hans 12-årige datter at gøre. Det gjorde ham vred.

– Hvad end personen fortalte Mark, så gjorde det ham vred, og han begyndte at slå sin datter, fortæller Arthur og fortsætter:

– Slagene fortsatte hele køreturen hjem.

Mark havde forældremyndighed over sin datter, men forholdet til pigens mor er ikke helt klart ifølge myndighederne. Der er ingen optegnelse over, at Mark tidligere har været voldelig mod sin datter, men til trods, boede hun hos sin farfar og farmor.

Datter bor hos bedsteforældre – ikke far

Da familien kom hjem til farmoren og farfarens hus, kom Mark op og skændes med sin far. Det skyldtes at Mark ville tage datteren med hjem til ham. Datteren boede ved bedsteforældrene, men hendes far boede i nærheden.

Da Mark sagde, at han ville tage pigen med sig hjem, blandede farfaren sig og sagde: “Du tager hende ikke med dig. Hun bliver her hos os”.

Men det lod ikke til at røre Mark, så da han vendte sig for at tage sin datter med hjem, skød farfaren sin søn i venstre side en gang med en 25 kaliber pistol.

Politiet blev tilkaldt omkring klokken 20.15. Betjentene fandt Mark på stuegulvet og Hubbard blev anholdt og sat i fængsel med en kaution på 700.000 kroner.

– Det er helt klart en uheldig situation. Det ville have været bedre, hvis han havde taget telefonen og ringet til politiet og ladet nogle andre håndtere situationen, afslutter Arthur.

Powered by Labrador CMS