Mand stjæler 49 milliarder: Giver Jesus skylden

Ifølge ham selv havde han ret til de mange milliarder igennem Jesus.

Det virkede ikke helt, at give Jesus skylden.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

En arbejdsløs mand har indrømmet at have stjålet 49 milliarder ved at svindle med online-betalinger. Ifølge ham er det Jesus, der har gjort ham rig.

Et betalingsfirma lagde mærke til, at store betalinger blev overført til en bankkonto. Kontoen stod til at tilhøre et “stort nationalt kendt finansinstitut”. I virkeligheden sendte John Michael Haskew penge til sig selv. Det skriver Fox 10.

Har ret til milliarder

Betalingerne til Haskews firma løb op i 49 milliarder på kun to dage. Betalingsfirmaet kontaktede derfor politiet. De sporede Haskew ved hjælp af den IP-adresse, der var blevet brugt til at lave en konto ved betalingsfirmaet. Det førte politiet til Haskews hjem i Lakeland, Florida.

Haskew fortalte betjentene, at han var selvlært i bankindustrien og havde lært sig selv at lave transaktioner. Betjentene siger, at han har indrømmet at lave overførsler på de 21 af de 49 milliarder kroner.

Men ifølge Haskew havde han en virkelig god grund til svindlen. Haskew forklarede nemlig, at Jesus havde skabt rigdom til alle. Ved hjælp af svindelnummeret kunne Haskew få adgang til den rigdom, som Jesus havde skabt til ham, og som retmæssigt var hans.

Til Haskew store ærgrelse var logikken ikke helt nok for politiet. Han har derfor erklæret sig skyldig i at lyve overfor politiet. Den maksimale straf er fem års fængsel og en bøde på 1,7 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS