Mand voldtog 10-årig pige flere gange: Nu er hun mor

En 26-årig mand har voldtaget en 10-årig pige gentagne gange. Til sidst blev hun gravid.

Rony Ontoniel har fået flere livstidsdomme for at voldtage og gøre en 10-årig pige gravid.Foto: Polk County Sheriff’s Office
Foto: Polk County Sheriff’s Office

Udgivet Opdateret

26-årige Rony Otoniel Mendez er blevet idømt flere livtidsdomme for at voldtage og gøre en 10-årig pige gravid. Det skriver det amerikanske medie The Ledger.

En jury i Polk County, Florida har dømt Mendez skyldig i at voldtage den 10-årig pige gentagne gange. Pigen blev gravid efter et af overgrebene og har i dag et barn.

Fik datter som 11-årig

Mendez fik onsdag fire livstidsdomme for sine overgreb på den unge pige. Tre af dem for seksuelt misbrug af et barn og den sidste for forulempelse af et barn, da han også havde taget på pigens bryster, mens hun var påklædt.

Pigen har fortalt, at Mendez kom ind på hendes mors soveværelse i oktober 2013, låste døren og forgreb sig på hende. Han sagde, hun ikke skulle sige noget, da de begge ville komme i problemer, hvis det blev afsløret. Han voldtog hende to gange mere.

Pigen kom frem med anklagerne i november 2014, kort efter hun fandt ud af, at hun var gravid. Hun fik en datter i maj 2015, mens hun kun var 11 år gammel. DNA beviser, at det er Mendez’ datter.

Flygtede hjem

Kort efter, pigen kom med historien, forlod Mendez sit job i USA for at tage tilbage til sit hjemland Guatemala i Centralamerika. Sidste august tog føderale myndigheder til Guatemala for at få udleveret Mendez til USA, så han kunne komme for retten i Florida.

Det resulterede i, at Mendez blev kendt skyldig onsdag. Her mindede statsanklager Jennifer Swenson retten om, at Mendez allerede havde indrømmet at have sex med pigen.

– Den anklagede anerkender, at han var ansvarlig. Han anerkender at have haft sex med hende, understregede Swenson.

Forsvareren Marlissa DeMond, der repræsenterede Mendez, pointerede derimod uoverensstemmelser i pigens historie og mente, de skulle være nok til begrundet tvivl.

Hun fortalte blandt andet retten, at pigen havde fortalt, at den første voldtægt skete en dag i slutningen af oktober, efter moderen var taget på arbejde. Men pigens mor har fra vidneskranken fortalt, at hun ikke begyndte at arbejde før slutningen af november.

Anklager: Offer pynter på historien

DeMond sagde også, at pigen aldrig nævnte en blå flaske i sine tidlige udtalelser. Men senere fortalte hun, at Mendez havde en blå flaske, der indeholdt en væske, der “gjorde det mere glat”.

– Hun begyndte at pynte på historien i takt med, at hun fik positiv respons af myndighederne, siger DeMond.

DeMond betvivlede også oversættelsen af Mendez’ indrømmelse fra spansk til engelsk.

– Det er tydeligt, at det her ikke er en direkte oversættelse af, hvad Mendez sagde, understregede hun i retten.

Powered by Labrador CMS