McDonald’s manager skyder efter kunder

Det viser sig, at det kan være farligt at bestille en smoothie hos McDonald's.

En af kunderne spildte noget vand, det fik manageren til at finde geværet.Foto: Rogan Ward / SCANPIX
Foto: Rogan Ward / SCANPIX

Udgivet Opdateret

En McDonald’s manager i den amerikanske stat Cleveland er blevet anklaget for at skyde mod tre kunder i drive-thru’en.

Torsdag blev en arrestordre udstedt for den 52-årige manager, som endnu ikke er blevet anholdt. Det skriver lokalmediet cleveland.com.

Farligt at bestille smoothie

Ifølge politirapporten kørte tre kvinder igennem drive-thru’en ved en McDonald’s i Ohio omkring klokken halv tre om morgenen onsdag. De bestilte en smoothie, og ifølge kvinderne var det manageren, der rakte dem smoothien.

Da de begyndte at køre væk, åbnede en af kvinderne, der sad på bagsædet, sin vandflaske. Det fik hende til at spilde noget vandt både indeni og udenfor bilen og noget af vandet ramte også drive-thru vinduet.

Kvinderne hørte herefter manageren råbe efter dem efterfulgt af to skud. De skyndte sig at køre væk og ringede til politiet.

Skudhul i bilen

Betjente fandt et skudhul i bilen tæt på baglygterne. Politiet snakkede med manageren og en anden ansat som sagde, at de ikke havde haft problemer med nogle kunder den aften. Begge ansatte påstod, at de ikke anede noget om et skyderi.

Da politiet spurgte efter overvågningsvideoen, hævdede manageren, at han ike havde adgang til videoen, som inkluderede video fra to kameraer, der filmede drive-thru’en.

Manageren er blevet dømt otte gange tidligere i perioden fra 1984 til 2009. Han er blandt andet blevet dømt for at bære et skjult våben, besiddelse af stoffer og falskneri.

Powered by Labrador CMS