Medina iført undertøj takker Aarhus

Her ses Medina ved årets Grøn Koncert i Kolding. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Medina takker Aarhus iført undertøj. Det sker efter afslutningen af hendes sommerturné.

Sommerturnéen sluttede fredag i Tivoli Friheden. Lørdag sendte Medina så en tak ud til sine fans via Instagram og Facebook – og på billedet er hun kun iført undertøj:

– Perfekt afslutning på en perfekt sommertour. Tusinde tak Aarhus. I har mit hjerte. For altid, skriver Medina på Instagram og Facebook.

At Medina ses i undertøj har de færreste mænd nok ikke noget problem med. Dog er alle ikke tilfredse med at se Medina i undertøj:

– Vil du være elsket og berømt så sælg ikke dig selv i undertøj for likes på Facebook, en af de største nogensinde, Michael Jackson, han solgte ikke sig selv tværtimod, nogle kunne tage ved lære, og respektere sig selv, skriver Chris Rosenberg Hansen.

– Du er en smuk smuk kvinde. Undrer mig dog over hvorfor en tak for en dejlig aften i Århus skal udføres i undertøj. Du har så mange fans små som store som ser op til dig, og spejler sig i din væremåde og valg af tøj mv. Lad dog din skønhed og udstråling skinne med tøj på, og lad din dejlige kæreste se dig i undertøj, skriver Charlotte Kærgaard Birkmann.

Derimod har June Mølgaard Mathiasen Olsen intet problem med, at Medina kun har iført sig undertøj:

– Hey tjaaaa hvis min krop så sådan ud -ville jeg skiseme rende rundt 24-7 uden en trævl på kroppen.

– Forkert eller ej. Damn Medina du har en flot krop. Andet vil hvis være synd at sige, skriver Kim Grøndal Schjermer.

Hvad mener du? Skriv gerne din mening i kommentarfeltet nedenunder…

Powered by Labrador CMS