Meget at spare på ny grill

Der er penge at spare, hvis du leder efter tilbuddene på din nye grill. Foto: Iris/Scanpix
Udgivet Opdateret

Med sommeren – og dermed grill-sæsonen – lige om hjørnet er mange på udkig efter en ny grill.

Er du på udkig efter en ny grill, ved du, at det ikke ligefrem er billigt.

Den mest populære gasgrill på markedet lige nu er Webers Q3200. Et aktuelt pristjek på PriceRunner, der er Danmarks største prissammenligningstjeneste viser at der er mere end 2000 kroner at spare ved at købe grillen i den billigste butik.

– Hvorfor betale 2000 kroner mere for det samme produkt? Det er vigtig altid at lave en prissammenligning inden man handler, og især på store og dyrere ting som for eksempel en grill, siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

En gennemgang af grill og grilludstyr på PriceRunner viser, at der er store besparelser at hente ved at sammenligne priserne på de forskellige grill produkter. Især på de helt store luksusmodeller er der op imod 25 procent at spare på at købe den i billigste butik.

Kulgrill fortsat populære – især i mindre størrelse

Kulgrillen hitter fortsat, og det er især de små transportable grille der er meget efterspurgte. Også her er der mange penge at spare. Den mest populære kulgrill lige nu er Webers Smokey Joe og den klassiske Performer Premium.

Også her er der penge at spare viser vores pristjek. 300 kroner på Smokey Joe og 600 kroner på Performer Premium.

– Vores data viser, at forbrugerne ved få minutters søgning kan spare mange penge på det samme produkt. En besparelse, der er stor nok til at både gode bøffer og god vin til første måltid på den nye grill, siger Martin Andersen.

Weber Q3200:
Billigst i frishop.dk´: 2639 kroner
Dyrest i ditbyggemarked.dk: 4699 kroner

Weber Smokey Joe:
Billigst i davidsenshop.dk: 300 kroner
Dyrest i XL Byg: 599,95 kroner

Powered by Labrador CMS