Meghan var ‘øje-guf’ i TV-show

Tidligere kollega åbner op om hertugindens fortid som kuffert-skønhed på amerikansk TV.

Udgivet Opdateret

At hertuginden af Sussex var en del af show-biz  inden hun giftede sig med prins Harry og blev en del af den britiske kongefamilie, er en kendt sag for de fleste. Men, at hun inden hun fik sit helt store gennembrud som karakteren Rachel i serien ‘Suits’, var blikfang i et TV-show, vil nu nok overraske en del.

Men sådan forholder det sig, skriver Harpers Bazaar.

Meghan var nemlig en af de ofte letpåklædte ‘kuffertpiger’ i NBC-showet ‘Deal or no deal’, som første gang løb over skærmene i USA i 2005. Iøvrigt med skuespilleren og komikeren Howie Mandel som frontfigur.

Meghan medvirkede i showet i sæsonerne 2006 og 2007 og havde ifølge den australsk-amerikansk glamourmodel og TV-personlighed, Lisa Gleave, der var ‘kuffert-pige’ kollega til hertuginden, et helt klart formål med sin medvirken.

“Jeg husker, hun var meget fokuseret på sin skuespilkarriere og hendes rolle som ‘kuffertskønhed’ som vi blev kaldt, var bare et springbræt for hende i karrieren,” har hun ifølge Harpers Bazaar udtalt i et interview med det australske medie Gold Coast Bulletin.

I interviewet beskriver hun samtidig Meghan som en stille og sød pige og kollega.

Harpers Bazaar skriver også, at Meghan selv kommenterede på sin ‘Deal or no deal’ rolle overfor Esquire i et interview tilbage i 2013.

“Jeg kategorisere det som noget af det jeg beskæftigede mig med, mens jeg prøvede at få enderne til at nå sammen. Jeg gik fra at arbejde på den amerikanske ambassade i Argentina til at medvirke i Deal or no deal. Det var en lærerig oplevelse og hjalp mig med at forstå, hvad jeg hellere ville gøre,” sagde hun ved den lejlighed.

‘Deal or no deal’ er blevet vist i 44 forskellige lande. Herhjemme i 2006 og 2007 på TV2 med Casper Christensen som vært.

Powered by Labrador CMS