Mere klam end et lokumsbræt

Din telefon er en sand bakteriebombe, der indeholder ti gange så mange bakterier som et toiletbræt. Derfor er det vigtigt, at du gør telefonen ren løbende

Udgivet Opdateret

Din telefon er nok den ting, som du har inden for rækkevidde det meste af dagen. Ja, faktisk er mange danskere flittigt på deres telefon gennem hele dagen.

De danske unge i alderen 15 til 19 år bruger i gennemsnit deres telefon to timer og 11 minutter hver evigt eneste dag – og det er altså uden den tid, at de taler i den. Det skrev DRtilbage i 2018.

Men hvad de færreste, nok tænker over, er, at telefonen også er en sand bakteriebombe, der kræver at blive renset i ny og næ. University of Arizona har foretaget undersøgelser, der viser, at ens telefonskærm er ti gange mere ulækkert end et toiletbræt. Det skriver Readers Digest.

Faktisk har et andet studie vist, at ens telefon kan indeholde op til 17.000 forskellige bakterier, så man skal virkelig ikke holde igen med at få telefonskærmen holdt ren.

Men at gøre sin telefon ren er ikke så lige til, som man skulle tro. Det kræver nemlig en række simple trin, som man skal følge.

I galleriet øverst kan du se, hvordan du gør telefonen ren.

Powered by Labrador CMS