Modig mand til røver: Skal du skyde – så skyd mig

En ung mand forsøgte at røve et værtshus i Kalundborg, men det satte en modig mand en stopper for.

En røver blev så forskrækket over modvilje, at han stak af. Modelfoto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Café Høvlen på Skibbrogade i Kalundborg er nok ikke et sted, en eftersøgt ung mand besøger igen foreløbig. Klokken 00.19 torsdag morgen kom han nemlig ind og truede gæster og personale med en pistollignende genstand og oplyste, at de alle var midt i et røveri. Dog blev det ved forsøget, for det satte en af gæsterne en voldsom stopper for.

Midt i røveriet rejste han sig og sagde til den unge røver “skal du skyde nogen, så kan du skyde mig”. Det fik ganske enkelt røveren til at tage halen mellem benene og forsvinde i en hulens fart.

– Ja, han er jo nok blevet bange, fortæller Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til Newsbreak.dk.

Manden forsvandt til fods, og politiet vil gerne have fat i ham. Heldigvis er der et fyldigt signalement af ham. Den modige værtshusgæst får da også roser med på vejen, men politiet opfordrer ikke direkte til at man selv forsøger at standse den slags episoder.

– Nu gik det jo faktisk rigtig godt denne gang, men det er jo ikke normalt noget, vi opildner til, siger Andersen.

Gerningsmanden beskrives som en 15 til 20 årig dreng eller mand, 180 til 185 centimeter høj, spinkel af bygning, dansk af udseende. Han var iført kasket og havde et tørklæde for ansigtet, lyserøde solbriller, mørk Adidas trøje med lyse striber og mørke bukser på.

Politiet efterforskede sagen, men fandt i første omgang ikke frem til gerningsmanden.

Har du oplysninger i sagen, kan politiet som altid kontaktes på telefon nummer 114.

Powered by Labrador CMS