Mor advarer: Mand med skæve tænder forsøgte med slik at lokke 10-årig pige til sig

En mor advarer forældre mod en mand, der forsøgte at lokke 10-årig ind i sin bil.

Lokke-forsøget fandt sted på Dommervænget i Roskilde (markeret med gul firkant), og pigen søgte til Hedeboparkens Fritidscenter (markeret med rød), hvor en ansat kontaktede politiet. Foto: Google Maps
Udgivet Opdateret

Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter mandag, at en midaldrende mand fredag eftermiddag forsøgte at lokke en 10-årig pige ind i en bil med tilbud om slik. Manden er endnu på fri fod.

Politiet oplyser, at det var en af de ansatte i en fritidsklub, der anmeldte episoden. Pigen havde afslået mandens tilnærmelser og var fortsat på sit løbehjul i retning mod fritidscentret. Bilisten var fulgt efter, indtil pigen drejede ind ad et stisystem. På fritidscentret fortalte hun personalet om hændelsen, hvorefter politiet blev alarmeret.

Det lykkedes ikke for politiet at finde frem til hverken bil eller mand. Newsbreak.dk har forsøgt at få yderligere kommentarer fra Midt- og Vestsjællands Politi, men uden held.

Mor advarer

Bekræftelsen falder, efter at pigens mor på sin Facebook-profil har advaret mod manden og oplyst om det skete. Ifølge BT.dk har kvinden ikke ønsket at stå frem med sit navn, men på sin åbne Facebook-profil skriver hun:

– Fredag eftermiddag på Dommervænget i Roskilde blev vores 10-årige datter antastet af en mand, der tilbød hende slik, hvis hun ville komme ind i hans bil. Hun afslog og hans reaktion gjorde hende usikker. Han fulgte efter hende knap 200 m, indtil hun nåede gangstien, der går gennem Hedeboparken.

– Hun har heldigvis ikke lidt overlast, men det var en ubehagelig oplevelse. Vær opmærksomme, hvis I har børn i samme område og alder – og tal gerne med børnene om, hvordan det er smart at reagere, hvis de skulle komme i samme situation.

Skæve tænder

Politiet henstiller til, at personer, der bemærker manden eller hans bil, kontakter Midt- og Vestsjællands Politi via telefonnummeret 114.

Han beskrives som:

Mand, dansk af udseende, 40 til 45 år, kraftig af bygning, kort mørkt hår, skægstubbe og ”skæve” tænder.

Han var iført sort jakke, sort/gråt halstørklæde og havde en hat på hovedet.

Manden kørte i en personbil i en mørk/grålig farve, og bilen fremstod beskidt og havde en bule i højre forskærm.

Tillige skriver pigens mor, at manden holdt pause mellem ordene, når han talte og havde beskidte hænder.

Powered by Labrador CMS