Mor filmede Snapchatvideo af barn under kørsel

Østjyllands Politi udførte færdselsindsats i Aarhus Vest fredag, hvor de tog en kvinde i at filme under kørsel.

En mor blev under en færdselsindsat i Aarhus Vest taget for at filme sit barn under kørsel på Snapchat. Det gav et klip i kørekortet. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Der var ikke lige tid til at koncentrere sig om kørslen, fordi vennerne på Snapchat skulle underholdes, da en mor blev taget med næsen i mobilen under en færdselsindsats i Aarhus Vest fredag aften.

Moren filmede sit otte-årige barn. Mens hun kørte.

Det fremgår af døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

Video på Snapchat

Det skulle åbenbart foreviges, da en mor og hendes otte-årige barn kørte en tur i den vestlige del af Aarhus fredag aften.

Det kom til at koste. Mere end bare likes og beundringer fra vennerne. Til gengæld fik en belønning i form af et klip i kørekortet.

Artiklen fortsætter efter videoen

Politiet er dog ikke klar over, om morens Snapchat-venner fik hendes klip i kørekortet med på videoen.

22 sigtelser

Det var ikke den eneste gang, at Østjyllands Politi kunne udskrive bøder, dele klip eller andet ud til bilisterne i Aarhus Vest.

I alt blev det til 22 sigtelser, hvoraf en bilist kørte så stærkt – 109 kilometer i timen i en byzone – at bilisten mistede kørekortet i seks måneder.

15 personer fik klip i kørekortet. En fik derudover også en ubetinget frakendelse af kørekortet.

Sigtelserne fordeler sig ellers ud på fartovertrædelser, ulovlige overhalinger, at køre over for gult og rødt lys og meget andet.

Powered by Labrador CMS