Mor forgiver 4-årig datter med heroin for at have sex med kæresten

En mor bedøvede sin lille datter med stoffer i gennem seks måneder. Til sidst kunne pigen ikke mere.

Fireårige Poppy døde, efter hendes mor gav hende hårde stoffer som heroin. Sagen er lige nu i Hull Crown Court, England.Foto: Google Street View
Foto: Google Street View

Udgivet Opdateret

En fireårig pige er død efter at være blevet givet stoffer af sin mor, så hun kunne have sex med sin kæreste uden at blive forstyrret. Moderen og kæresten er begge tiltalt for børnemishandling. Sagen er lige nu i retten. Det skriver engelske Daily Mail.

Poppy, som barnet kaldtes, blev set som en “ulejlighed” og fik efter sigende stoffer af parret i seks måneder. Bedøvelsesmidlet ketamin, heroin samt metadon – der er smertestillende og en erstatning for heroin – blev fundet i pigens system efter hendes død. Den fireårige blev også udsat for fysisk og følelsesmæssig misbrug af sin mor og hendes kæreste.

Paramedicinere fandt Poppy blå i ansigtet uden at trække vejret, da de blev tilkaldt til hjemmet, efter hun var blevet fundet livløs på sofaen i juni 2013. Politiet fandt herefter mere end 1.000 piller af forskellige stoffer spredt i moderens lejlighed i Grimsby, England.

Den lille pige døde næste dag på hospitalet, da læger blev enige om at slukke for respiratoren. En efterfølgende efterforskning  fandt ikke dødsårsagen.

Sendte SMS’er om at bedøve den lille

Hverken mor eller kæreste er tiltalt for mord eller uagtsomt manddrab, da der ikke er nogen beviser for dette. Derudover er eksperter også uenige om dødsårsagen.  Der er derimod tydelige beviser på, at pigen blev givet ulovlige stoffer af de tiltalte, for at hun skulle være stille.

– Parret ville nyde deres forhold uden afbrydelser og så hende som en hindring, siger anklageren David Gordon.

Den 37-årige mor havde sendt en besked til sin pusher-kæreste om at give pigen stoffer. I beskeder fundet på morens mobil blev “blå smarties” nævnt. Et navn for stoffet diazepam. En uge inden Poppy døde, skrev moderen følgende besked til kæreste:

– Jeg har en flaske vin, hvis du vil dele. Svar inden jeg tager hjemmefra om en halv time. Hun kan få en blå smartie og falde i søvn LOL!

Til det svarede han “Du ok”, hvor efter han fik svaret:

– Find de blå smarties frem – dem hun godt kan lide! Lol.

Sætningen “dem hun god kan lide” tyder på, at pigen gentagne gange har fået stoffet over en længere periode. Det var ikke bare en enkelt gang. Noget, der blev understreget i retten.

Celler opbygget af heroin

Test efter Poppys død fandt spor af heroin og metadon i hendes hår.

– Det er ikke fordi, nogen har drysset stoffet ud i pigens hår. Det var derimod en del af hendes cellers opbygning, understreger anklageren.

En nabo fortæller, at pigen plejede at blive kaldt “en lille bitch”. Personen så også mærker på pigens arme. Moderen siger, at hun kun slog datteren i bagdelen og på hænderne for at opdrage hende.

Kæresteparret er ikke længere et par, men nægter sig begge skyldige i to tiltaler for børnemishandling. De har begge erklæret sig skyldige i en enkelt tiltale mod Poppy om at overfalde og forsømme hende ved at udsætte hende for stoffer.

Moderen har indrømmet to overtrædelser omkring stoffer, men har nægtet sig skyldig i en tredje tiltale om levering af stoffer. kæresten har også benægtet to tiltaler om at leverer stoffer. Sagen fortsætter.

Powered by Labrador CMS