Mor kører rundt med nyfødt datters lig i bilen

Moren var bange for, at lægerne ville finde ud af, at hendes datter var død.

Den lille pige blev født 2,5 måned for tidligt.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

En kvinde fra Pennsylvania har kørt rundt med sin nyfødte datters lig i en papkasse en hel aften, inden hun afleverede liget på et hospital og løj om, hvad der var sket med pigen. Det skriver CBS News.

37-årige Chesney Anne Wheeler fødte sin datter derhjemme. Bagefter kørte hun en tur med datterens lig i bilen. Næste morgen blev den lille pige fundet udenfor et hospital. Nu er moren fængslet.

Datter født 2,5 måned for tidligt

Wheeler var bange for, at lægerne ville finde ud af, at hun havde taget kokain og heroin aftenen inden fødslen og prøvede at skjule det ved at påstå overfor hospitalets personale, at hun havde fået en abort. Hendes datter blev født to og en halv måned for tidligt.

Politiet ved ikke, om barnet blev født i live eller blev dødfødt. Wheeler har indrømmet overfor politiet, at hun ikke var spændt på tanken om at blive mor.

Hun fødte sin datter derhjemme og pakkede hende ind i et tæppe. Kort efter besvimede hun. Da hun vågnede, var datteren død, og hun lagde derfor liget i en papkasse, som hun satte på bagsædet af sin bil.

Løj over for hospitalet

Wheeler har fortalt, at hun kørte hjem til en ven og så til hospitalet. Wheeler fortalte personalet på hospitalet, at hun havde mistet barnet i en abort og havde skyllet det ud i toilettet. Men vennen, der var med hende på hospitalet har fortalt politiet, at liget lå i bilen.

Efter de havde været på hospitalet kørte de hjem til Wheeler, hvor vennen hjalp hende med at gøre rent på det badeværelse, hun havde født på. Vennen vaskede også de håndklæder, hun havde brugt under fødslen. Senere efterlod Wheeler sin døde datter udenfor hospitalet.

Wheelers 35-årige mand har været fængslet siden januar, fordi han overfaldt hende, selv om han vidste, at hun var gravid. Han venter stadig på sin retssag. Wheeler selv er blandt andet blevet sigtet for at mishandle et lig og at pille ved beviser.

Powered by Labrador CMS