Mor låser små børn inde i bagagerummet og går på indkøb

Mens moren handlede ind til aftensmaden, låste hun sine to børn på to og fem år inde i bagagerummet.

Tori Lee Castillo låste sine to små børn inde i bagagerummet.Foto: Weber County Sheriff’s Office
Foto: Weber County Sheriff’s Office

Udgivet Opdateret

En 39-årig mor er forleden blevet anholdt, efter hun havde låst sine to små børn på henholdsvis to år og fem år inde i bagagerummet. Hun havde låst dem inde, men hun gik ind i et supermarked for at købe ind. Det skriver Desert News.

Politiet i Riverdale, Utah kørte til supermarkedet Wal-Mart, efter et vidne ringede til politiet. Personen havde set en kvinde låse sine to små børn inde i bilen, inden hun gik ind i butikken for at handle ind.

Børnene var bange og begyndte at larme og bevæge sig panisk frem og tilbage inde i bilen. Det fik den til at bevæge sig fra side til side. Flere handlende lagde mærke til det og prøvede at redde børnene fra deres fængsel.

– Flere gode samaritanere så bilen bevæge sig og prøvede at redde børnene, fortæller Casey Warren fra Riverdale politi.

Fængslet for børnemishandling

De velmenende handlende fik til sidst instrueret den femårige pige til at trække i nødlåsen til bagagerummet og klappen gik op. Bagefter blev de sociale myndigheder kontaktet og børnene blev afleveret til en ansvarlig voksen.

Da børnenes mor kom tilbage til bilen, blev hun afhørt af politiet, inden hun blev anholdt og fængslet for børnemishandling.

Powered by Labrador CMS