Mulig børnelokker løs: Kørte i sort bil

Østjyllands Politi fik søndag en anmeldelse om en 11-årig dreng, der af en mand blev spurgt om, han skulle køres hjem.

Østjyllands Politi fik søndag tæt ved midnat en anmeldelse om, at en dreng var blevet kontaktet af en mand, der ville køre ham hjem. Foto: Skyfish
Udgivet Opdateret

I Viby J har en dreng været ude for en ubehagelig oplevelse, da han søndag aften var blevet kontaktet af en mand. Manden tilbød drengen at køre ham hjem.

– Anmeldelsen går på, at en 11-årig er blevet kontaktet af en mand i en sort bil, der spørger, om han skal køres hjem. Det afviser drengen, siger kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi Janni Lundager til Newsbreak.dk.

Desuden er opslag om en mulig børnelokker blevet delt på de sociale medier.

Mand i sort VW

Den 11-årige dreng blev kontaktet af manden ved Fakta på Holme Møllevej i Viby J. Efterfølgende har politiet ledt efter manden.

– Drengen beskriver manden som i huden, med dreadlocks og så kørte han i en sort VW med tonede ruder, siger Janni Lundager og fortsætter:

– Det signalement blev sendt rundt til samtlige patruljer i området. Men vi fandt ikke noget.

Intet ulovligt

Janni Lundager oplyser endvidere, at Østjyllands Politi ikke har tænkt sig at fortsætte med at lede efter manden.

Artiklen fortsætter efter videoen.

– Vi tager det meget alvorligt. Men indtil videre har manden ikke gjort noget kriminelt, så vi fortsætter ikke med at lede efter ham. Det kan jo være, at der er sket en misforståelse, siger hun.

Østjyllands Politi har siden søndag ikke fået andre anmeldelser, der kunne minde om den, de modtog klokken 23.49 søndag aften.

Powered by Labrador CMS