Musikalsk legende gæster Gram Slot

Sebastian giver koncert på Gram Slot.
Udgivet Opdateret

Musikeren Sebastian har om nogen præget den danske musikscene gennem flere årtier med sine sange, der for længst har skrevet sig ind i den danske musikhistorie.

Hvem kender ikke “Stille før storm”, med Lis Sørensen eller “Vårvise” med Sissel Kyrkjebø?

Torsdag den 16. april lægger han vejen forbi Gram Slot med sin guitar og sine sange som eneste oppakning og giver en intim og uforglemmelig koncert.

Sebastian tryllebinder publikum

En koncert med en dygtig musiker som Sebastian er i en klasse for sig. Han har evnen til at tryllebinde sit publikum og i samværet med sangeren, sangskriveren og komponisten oplever man på tætteste hold, hvordan Sebastians smukke tekster, hans melankolske stemme og fabelagtige fingerspil på guitaren forenes, og giver publikum en oplevelse, som sent glemmes.

– Jeg glæder mig rigtig meget til koncerten med Sebastian, fortæller Sanne Brodersen, der er medarrangør af koncerten:

– Jeg kan huske, hvordan jeg som ung sang med på mange af Sebastians sange. Her 20 år efter gør en af mine døtre det samme efter at have været på efterskole. Det viser med al tydelighed at Sebastians sange er eviggyldige, slutter Sanne Brodersen af.

Solokoncerten med Sebastian på Gram Slot bliver ikke bare en musikalsk oplevelse. Han krydrer koncerten med sin tørre humor og små fortællinger – en koncertkombination, der har givet ham et hav af flotte anmeldelser.  Én mand og én guitar kan lyde som et himmelsk orkester, når manden hedder Sebastian.

Koncerten finder sted på Gram Slot den 16. april. Der er spisning fra klokken 17.30 og selve koncerten starter klokken 19.30.

Powered by Labrador CMS