Mystik om piges forsvinden fra børnehave: Politi er tavse om kriminalefterforskning

Østjyllands Politi har iværksat en efterforskning, efter en fireårig pige onsdag var forsvundet i en time fra en børnehave i Aarhus Vest.

Børnehuset Snogebæksvej har iværsat ekstra opsyn med børnene, efter en pige onsdag var forsvundet i en time fra børnehaven. Politiet efterforsker sagen. Foto: Google Maps
Udgivet Opdateret

En fireårig pige var onsdag i en time savnet fra sin børnehave på Snogebæksvej i det vestlige Aarhus. Nu har politiet indledt en efterforskning af sagen. De skriver TV 2 Østjylland.

Personalet opdagede kort efter pigens forsvinden, at hun manglede i børnehaven, og hun blev derfor eftersøgt, og hendes forældre blev informeret. Pigen vendte af sig selv tilbage til børnehaven efter en time.

Da hun vendte tilbage fortalte hun noget, som alarmerede personalet og forældrene i en sådan grad, at både forældre og børnehave meldte sagen til politiet. Det har børnehaven oplyst i en besked til forældrene.

Hvad pigen har fortalt, ønsker politiet ikke at komme nærmere ind på.

Det er afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Østjyllands Politi, der efterforsker sagen, og onsdag var et område omkring børnehaven i den forbindelse afspærret.

– Vi har af efterforskningsmæssige årsager ikke yderligere oplysninger, udtalte vagtchef Peter Hunniche fra Østjyllands Politi til TV2 Østjylland.

Ekstra opsyn

Torsdag morgen oplyser kommunikationsmedarbejder Thomas Hinge fra Østjyllands Politi til Newsbreak.dk, at politiet fortsat ikke ønsker at give yderligere oplysninger, men at der vil blive udsendt en pressemeddelelse i løbet af dagen. Thomas Hinge fortæller dog, at sagen ikke bør give anledning til, at andre forældre i børnehaven eller området bør være bekymrede for deres børns sikkerhed.

Dagtilbudsleder for Hasle Dagtilbud, som børnehaven er en del af, Kristine Schroll, har i en besked informeret forældrene om hændelsen.

– Dagens episode giver anledning til, at vi iværksætter ekstra opsyn, uden at det betyder ændringer i dagligdagen for børnene, skriver hun.

Dagtilbudslederen kan – ligesom politiet – ikke give nærmere detaljer om sagen.

Powered by Labrador CMS