Narkoman-mor tvang sine små børn til at tage heroin

En 24-årig mor og hendes kæreste har givet en to- og seksårig stoffer.

Både moren og hendes kæreste er varetægtsfænglset i Pierce County Corrections.Foto: Google Street View
Foto: Google Street View

Udgivet Opdateret

En ung mor og hendes kæreste er blevet tiltalt for at have givet tre børn heroin og fortalt dem, at det var “sove-eliksir”. Det skriver det anerkendte britiske medie Daily Mail.

24-årige Ashlee Hutt er blevet anklaget for at give hendes to døtre og søn, der har alderen to, fire og seks år, heroin i deres hjem i Spanaway i Washington. Hutt’s kæreste, 25-årige Leeroy ‘Mac’ McIver, er også anklaget for at have givet børnene stoffer.

“Have det godt medicin”

Politiet opdagede, at børnene boede mellem rottelort og beskidte nåle, da det besøgte huset sidste år. Det var en af parrets venner, der havde gjort politiet opmærksom på de skrækkelige forhold i hjemmet.

Børnene blev alle fjernet sidste år i november, seks måneder efter at de sociale myndigheder havde startet en efterforskning af deres velfærd. Det er ikke klart om McIver er børnenes biologiske far. Alle tre børn bor nu på børnehjem.

De sociale myndigheder lagde mærke til ridser, blå mærker og andre mærker på den toårige pige. En indikation på, at hun var blevet indsprøjtet med stoffet. De snakkede bagefter med den seksårige bror. Han fortalte, at hans mor og hendes kæreste “blandede hvidt pulver med vand” og sprøjtede det ind i dem.

Drengen fortalte, at han engang fik stoffet, efter at være blevet forsøgt kvalt af McIver. Han fortalte derudover også, at han og hans søskende ville falde i søvn bagefter, og at hans mor kaldte det “have det godt medicin” og “sove-eliksir”.

Mor er heroinmisbruger

Der blev fundet spor af heroin i den toårige piges hårsække, efter hun blev fjernet fra hjemmet. En anden af børnene testede positivt for stoffet, hvor en ikke gjorde. Hutt blev arresteret 12. november 2015, da politiet besøgte hjemmet.

Den unge mor er blevet tiltalt for at give stoffer til en mindreårig, kriminel mishandling og misbrug af børn. McIver vil møde samme anklager. Parret har indrømmet at være heroinmisbrugere.

Hutt fik læst tiltalen op mandag, hvor hendes kæreste fik gjort det sidste måned. Naboer siger, at politiet ofte besøgte hjemme. Hverken det lokale politi eller de sociale myndigheder har kunne bekræfte, om de havde modtaget bekymring omkring børnenes velfærd inden Hutt’s anholdelse i november.

Begge er stadig i varetægtsfængsel.

Powered by Labrador CMS