NBA: Bryant skubber til Michael Jordan

Newspaq
Udgivet Opdateret

Basketballstjernen Kobe Bryant passerede søndag legenden Michael Jordan på listen over pointslugere i NBA.

Basketballstjernen Kobe Bryant skubbede søndag legenden Michael Jordan en plads ned af listen over de mest scorende spillere i verdens bedste basketball-liga NBA.

Kobe Bryant skulle bruge ni point for at passere Michael Jordans 32.292 point, da Los Angeles Lakers søndag mødte Minnesota, og dem scorede han relativt tidligt i kampen til Los Angeles-føring på 38-32.

Scoringerne betød, at tilskuerne rejste sig i hallen i Minneapolis, og Kobe Bryant blev hyldet af både medspillere, modstandere og fans

Los Angeles Lakers vandt kampen 100-94.

Kobe Bryant har dog stadig mange point op til Kareem Abdul-Jabbars 38.387 og Karl Malones 36.928.

36-årige Kobe Bryant er ofte blevet sammenlignet med Michael Jordan, men selv har han flere gange holdt fast i, at han interesserer sig mere for at hjælpe Los Angeles Lakers end at sætte rekorder.

– Det er ikke et mål, jeg har sat for mig selv, sagde han for nylig, ifølge nyhedsbureauet AFP.

– At være i selskab med Michael og Kareem og andre fantastiske pointscorere, er det bedste ved det hele.

– At være en del af den gruppe, som jeg havde som idoler, da jeg var ung, lærte fra og drømte om en da at blive som – det er den store ære i det her spørgsmål, siger Kobe Bryant.

I forhold til Michael Jordan skal det imidlertid med, at 36-årige Kobe Bryant har brugt 19 sæsoner og 1269 kampe for at passere Michael Jordan. Jordan selv, skulle kun bruge 15 sæsoner og 1072 kampe for at score samme pointtal.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS