Ni-årig hevet hårdt i armen ved skole af fremmed mand

Endnu engang har en mand i det midt- og vestsjællandske forsøgt at lokke et barn med sig.

Det var her ved Jyllinge Skole, en mand tog ved en ni-årig dreng og forsøgte at lokke ham med. Foto: Google Street View.
Udgivet Opdateret

Newsbreak.dk har i den seneste tid omtalt flere sager fra området omkring Jyllinge, hvor mænd på den ene eller anden måde har antastet mindreårige børn.

Fredag var det galt igen – denne gang gik det ud over en ni-årig dreng ved Jyllinge Skole.

Fredag formiddag omkring klokken 10 var drengen ude at lege på skolens legeplads. Og det er her, han bliver antastet af manden.

Manden holder godt fast i drengens arm og forsøger at lokke ham med hjem for at se nogle hundehvalpe.

– Drengen rev sig løs og løb ind på skolen igen, fortæller Thomas Jørgensen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Anmeldt om eftermiddagen

Drengens far ringede til politiet sent fredag eftermiddag, og derfor har politiet endnu ikke haft mulighed for at tale med personalet på skolen.

– Det skal undersøges nærmere. Vi har fået henvendelser om lignende episoder tidligere. Vi tager selvfølgelig sådan noget alvorligt, siger Thomas Jørgensen.

Indtil videre er der ikke noget brugbart signalement af manden.

– Indtil videre har vi ikke afhørt drengen. Vi har kun forklaringen fra forældrene, så vi skal først nærmere omstændighederne, og hvad der egentlig er sket, før vi kan sige mere om et eventuelt signalement, har Thomas Jørgensen sagt til Ekstra Bladet.

En hvid varevogn

Børn er blandt andet blevet tilbudt slik og Pokémon-kort. Nogle er også blevet tilbudt et lift. En hvid varevogn går igen i mange af anmeldelserne fra Sjælland.

De anmeldte episoder i sagen om den mulige børnelokker er foregået i Lille Skensved, Viby Sjælland, Jyllinge, Hvalsø og Kirke Hyllinge.

Det har ikke været muligt for Newsbreak.dk at få uddybende kommentarer fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Har du oplysninger i sagen – kontakt Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 114.

Powered by Labrador CMS