NorthSide melder næsten udsolgt af endagsbilletter

Der er næsten udsolgt til årets NorthSide i Aarhus.Foto: NorthSide/presse
Udgivet Opdateret

Festivalen NorthSide er tæt på udsolgt, melder arrangørerne. Der er stadig få billetter til lørdag

Endagsbilletterne til fredag på NorthSide er allerede væk, og nu er det også ved at være slut med billetter til lørdag

For mindre end en måned siden røg de sidste endagsbilletter til første dag på NorthSide, hvor man kan opleve fremragende navne som popsensationen Sam Smith og hiphoplegenderne Wu-Tang Clan, og nu nærmer der sig udsolgt af billetter til festivalens anden dag.

Lørdag på NorthSide byder i år på koncerter med blandt andet The Jesus and Mary Chain og Placebo, og med en afslutningskoncert med Underworld bliver det formodentlig den helt store festdag på NorthSide. Derfor er det ikke underligt, at billetterne til festivalens anden dag er eftertragtede.

– Vi offentliggør den officielle plakat til NorthSide 2015 i næste uge, hvor vi tilføjer nogle rigtig gode navne til lørdagens program. Men allerede nu synes vi, at der er virkelig meget at komme efter på festivalens anden dag, og baseret på billetsalget er folk enige med os, siger talsmand for NorthSide, John Fogde.

De sidste to år har man kunnet melde alt udsolgt til NorthSide flere uger inden afviklingen af festivalen, og med et indtil videre positivt salg af både endags- og partoutbilletter håber arrangørerne på i år at kunne sætte et udsolgt-skilt i vinduet for tredje år i træk.

Der er stadig en del billetter, der giver adgang til alle tre dage.

Powered by Labrador CMS