NorthSide melder udsolgt til fredag og lørdag

Udgivet Opdateret

NorthSide kan nu melde udsolgt af endagsbilletter til fredag og lørdag.

Nu er både endagsbilletter til fredag og lørdag udsolgt hos NorthSide i Aarhus, mens der hurtigt nærmer sig udsolgt af billetter til søndag.

Igen i år har der været et begrænset antal endagsbilletter i salg, og med omkring to måneder til at dørene åbnes til NorthSide 2015 er billetterne til festivalens to første dage væk.

– Med annonceringen af det endelige program for årets festival lige om hjørnet, kan vi se en tydelig fremgang i salget af billetter. Det er naturligvis enormt glædeligt, og vi er ret spændte på at se, hvad reaktionen er på de sidste navne, der offentliggøres i morgen.

Sådan siger talsmand for NorthSide, John Fogde, der tirsdag kl. 13.10 vil præsentere de sidste fem navne til årets NorthSide-program i Smag på P3. Her løftes blandt andet sløret for det sidste hovednavn, der til lejligheden skal lave en koncert med en særlig lokal vinkel.

Der er fortsat partoutbilletter tilbage samt endagsbilletter til søndagens koncerter på NorthSide, men også her kan man mærke, at salget stiger i hastighed dag for dag.

Powered by Labrador CMS