Northside præsenterer verdensstjerner med spor til Danmark

Den ene hedder Hansen til efternavn, den anden har lavet musik i selskab med danske Mø.

DJ og producer Diplo gæster Danmark i sommeren 2018. Foto: VALERIE MACON/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Den amerikanske DJ og producer, Diplo, blev i en pressemeddelelse 1. december præsenteret som et hovednavn på Northside 2018, sammen med veteranerne Beck, Thundercat og millionsælgende Jimmy Eat World. Diplo har samarbejdet med et væld af verdensstjerner, herunder danske Mø og amerikanske Major Lazer, med hvem han udgav megahittet Lean On.

Beck har en lang karriere bag sig, og det amerianske multitalent har før været forbi Northside. Beck hedder Hansen til efternavn, og i 2017 udgav han dansepladen Colors, der lå et pænt stykke vej fra mandens andre udgivelser, der blandt andet tæller nummeret Loser, der var et stort hit i 90’erne.

1. december blev også dagen, hvor Northside Festival prsæenterede den amerikanske bassist Stephen Thundercat Bruner, der både har spillet med i punkbandet Suicidal Tendencies og produceret musik for superstjernen Kendrick Lamar.

Listen bliver længere

Jimmy Eat World startede karrieren i 2001, og de har siden udgivet ni plader og er blandt andet kendt for singlen Coffee and Cigarettes. Gruppen spiller på Northside 2018 i selskab med Queens of the Stone Age, C.V. Jørgensen, Björk, Dizzy Miss Lizzy, Nik & Jay og mange, mange andre.

Northside 2018 afvikles i dagene 7.-9. juni i Ådalen ved Aarhus.

Powered by Labrador CMS