NorthSide skal ikke til København

Northside er ikke på vej til København. Foto: Thorsten Iversen.
Udgivet Opdateret

Efter at det nu flere gange har været nævnt i den danske presse, at NorthSide er på vej til København i en eller anden form, så vil ledelsen bag festivalen gerne slå fast, at det absolut ikke er tilfældet.

NorthSide blev i dagene 13.-15. juni afviklet i Aarhus for femte gang, og for andet år i træk var der udsolgt til festivalen, der i år tiltrak 35.000 gæster. Festivalens kometagtige succes har fostret en lang række teorier om udvidelser, ændringer og på det seneste også en masse rygter om en version af NorthSide i København.

Rygterne er blevet videregivet af en lang række danske medier, senest i BT 16. juli, så for at få rene linjer vil arrangørerne af NorthSide nu gerne understrege, at der er tale om spekulationer, der ikke har hold i virkeligheden.

– Det har aldrig været tanken, at NorthSide skulle andre steder hen end Aarhus. Vi er vokset ud af Aarhus med kæmpe opbakning af det lokale miljø, og det har taget år at nå dertil, hvor NorthSide er i dag. Det vil vi gerne passe på og værne om. Vi er slet ikke i mål endnu med NorthSide, og alle folkene i vores organisation vil de næste måneder være 100% fokuserede på at få evalueret årets oplevelser og erfaringer på godt og ondt, så vi kan komme tilbage styrket og præsentere en endnu bedre festival til vores musikglade og trofaste publikum i dagene 12.-14. juni 2015, udtaler arrangør Brian Nielsen.

NorthSide 2014 bød på et udvidet fokus på økologi inklusive lanceringen af den økologisk fadøl Tuborg RÅ, nye tiltag i området OutSide, lanceringen af P6 BEAT Stage samt en masse forbedringer i forhold til indretningen af festivalpladsen i Ådalen, der gjorde festivalen til den flotteste og mest succesfulde til dato.

Det forventes, at billetsalget til NorthSide 2015 vil blive sat i gang i løbet af efteråret, og at de første navne til næste års festival vil ligge klar inden jul.

Powered by Labrador CMS